19.1.2016

Davosiin vain kutsusta

Vuosi pari sitten kirjoittelimme siitä, että miksei meiltä ole enempää osallistujia Maailman Talousforumin kokoukseen.

Nyt se selvisi. Sinne pääsee vain kutsusta. Mies nimeltä Schwab perusti tämän tapahtuman, joka siis tapahtuu Sveitsin Davosissa.

Kokous avaa huomenna. Tämän vuoden teemana on Neljäs teollinen vallankumous.

Aiheesta kirjoittelee mm. CBS, jonne tässä linkki.

"The theme of this year's event is "The Fourth Industrial Revolution," which Schwab describes somewhat nebulously as a "fusion of technologies that is blurring the lines between the physical, digital and biological spheres" and which he says "will fundamentally alter the way we live, work, and relate to one another."

Siellä on kuulemma ainutlaatuinen tilaisuus tavata ihmisiä, joita voi muuten olla vaikea tavata. Toivottavasti meiltä menee sinne oikeat miehet. Vaikka siellä on kuulemma naisista vajausta.

Täytyy olla ulospäin suuntautunut ja hyvä kommunikoija, että saa siellä jotain aikaiseksi. Meksiko sai viime vuonna suunnattomia kauppoja aikaiseksi.

Turvajärjestelyistä oli Der Spiegelissä kirjoitus. Ne ovat koneaseita kantavien miesten harteilla.

Spiegel Online Internationalissa on, asiasta toiseen, Merkelin kuva musliminaisen asussa ja kyltti, jossa lukee, että Merkel mene pois täältä ja ota muslimit mukaan.

Että kai siellä on kärsivällisyys loppuun ajettu. Laitan tähän vielä kuvakaappauksen, ettei luulla, että minä täällä yritän olla ilkeä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti