15.1.2016

BBC: Joukossa tyhmyys tiivistyy

Eilen BBC julkaisi sivullaan artikkelin ja tutkimuksen syistä, Why people get more stupid in a crowd.

Suomen älymystö on tämän asian selvittänyt jo vuosisatojako(?) sitten ja otsikkomme sananlasku on yleisessä käytössä.

En minä tiedä, mitä tuossa jutussa kirjoitetaan. Käykää katsomassa ja kertokaa tännekkin, mutta sen otsikko on eri kuin, mitä linkissä lukee.

Tämä onkin viestin sisältö, että nuo uuden vuoden yön tuhannen miehen maahanmuuttajien joukkiot olivat tyhmiä. Tämä luku tuhat näkyi joka puolella. Myös Helsingissä puhuttiin tuhannesta miehestä.

Nythän onkin tullut ajankohtaiseksi miettiä linjamme mukaisesti, että kuinka suuria joukkioita on lupa kaduilla kuljeksia.

Kokoontumisvapaus on ja pitää olla, mielenosoituksista on ilmoitettava etukäteen ja hankittava lupa. Ja nyt on tullut tarve ilmoittaa, että onko oikein, että kahta useampi mies kuljeskelee kaduilla naisia häiriten?

Tanskassa ovat Helvetin Enkelit alkaneet sääliä ja osoittaa myötätuntoa noita lurjuksia kohtaan. No, tämähän on tuon jengin etujen mukainen mielenilmaus. Niillähän on tapana tehdä pahojaan isoissa kolonnoissa.

Peer pressure on paljonkin mietitty asia. Koulukiusaamisessahan noita jengi taipumuksia osoitetaan. Jos kaiken kukkuraksi on vielä kielitasku, missä joutuu vieraassa maassa elämäänsä hahmottamaan, niin se on menoa täysillä tyhmyyksiin.

Mikä tyhmyys on liian kiltti sana noille huligaaneille. Onhan kyseessä vakava rikoksellinen käytös.

Ei tämä mikään uusi totuus ole. Nyt on otettava ja mietittävä, mitä muutoksia lainsäädäntöön tarvitaan. Ja onhan viranomaisella oikeus hajottaa joukkiot, mitkä ilmeisen selvästi häiritsevät yleistä rauhaa.

Kauppaliikkeet joutuvat hankkimaan vartijoita, kun tuollainen porukka tulee sisään. Ja pelottaa tyttären tyttären puolesta, että miten Tampereella uskaltaa ensi kesänä kulkea. Se kun on ollut meidän suurimpia hyviä puoliamme ja ylpeyden aiheita, että kaduilla voi liikkua kävellen ja pyöräillen.

Pyörätiet on tukossa noiden mekastavien joukkioiden takia.

Nyt on jo kova kiire valmistautua kesään. Tammikuu on onneksi kylmä, ehkä se saa liiat lähtemään etelämmäksi. Vaikka Merkelin niskoille, toivon mukaan.

Saksaan ei tee mieli mennä. Mitenhän tämä tilanne vaikuttaa Euroopan matkailuun?

Ja vieläkö asialla on puoltajia? Me emme täällä vastusta lapsiperheille turvan antamista. Huligaanit saavat lähteä saman tien sinne mistä tulivat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti