12.1.2016

Terroristit on tylsiä

Noita pommien räjäytyksiä ei taas enää viitsi luetella, kun ne ovat niin jokapäiväisiä. Keksisivät terroristit jotain mielenkiintoista sanomista tappamisien sijaan.

Mielenkiintoisempi uutinen on, että Rupert Murdoch on mennyt kihloihin. En viitsi mainita tässä naisen nimeä, kenen kanssa, sen vuoksi, mitä seuraavaksi sanon.

Nimittäin tuolla oli kuva pariskunnasta sunnuntain Golden Globeissa ja siinä Rupert oli kauniimpi osapuoli. Täytyy tämä sanoa, kun tunne oli niin voimakas.

Niin, siis tunteillaan tänään. Tylsiä terroristeja. Niille pitää tämä sanoa, että ovat tylsiä. Ovat olevinaan rohkeita veitsineen, kun riehuvat avuttoman sidotun tapettavan yllä. Jonkinlaista rohkeutta kannattaisi osoittaa ja tehdä asioita, mistä olisi muutakin sanottavaa kuin uhrien lukumäärä.

En tiedä, kuka menisi niille tämän sanomaan. Jotenkin toivoo, että nuo vähemmän kiihkot kanssauskovaiset sen tekisivät. Kun meiltä ei ainakaan sinne lähde sähköpostia.

Laitoin @Uutisvahti Twitteriin linkin jostain vähemmän tylsästä. Nimittäin Putin on vihjannut, että voisi ottaa Assadin maanpakoon turvaan heille.

Näinhän voi tietysti tehdä. Mutta jos kaivan sieltä tunnepuolelta sanottavaa, niin se olisi, että Damaskoksessa on sittenkin parempi elää ja kuolla kuin Moskovassa.

Saa nähdä, mitä tästä tulee. Kun suomenkielellä ei paljon saisi kirjoittaa mitään tunteista kumpuavaa.

Suomesta luin, että poliisi on ottanut voimakkaasti kantaa siihen, ettei näitä arabialaisia joukkoraiskauksia, joilla on oikein oma nimikkeensä, saa tehdä.

Hih.

Kun semmoisen asian pitäisi olla itsestään selvä ja pidätyksiä olisi jo pitänyt tehdä ja lujaa.

Saksassa on pidätetty saksalaisia, jotka ovat vastustaneet näitä äijiä. Peräti 200.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti