25.1.2016

Ehkei uskonto, mutta ainakin kulttuuri

Nyt on taas hirveyksiä uutisissa. Joukkoraiskaus Helsingissä. Ulkomaalaisia pidätetty.

Voi voi.

Somessa riidellään siitä, että onko islam syyllinen vai ei. Mitä siitä riitelemään? Kun syylliset ja epäillyt on islamin harjoittajia.

Jos tätä uskontoa pitää puolustaa, niin ollaan ainakin siitä varmoja, että muslimimaiden edustajien kulttuuri ei siedä länsimaisia naisia hajuvesineen.

Tästä oli kuulemma saksalainen imaami kirjoittanut. Ja syyllistänyt uhreja tällä tavalla.

Hesarin linkkejä näkyy jossain pienten lasten vanhempien Facebook-sivuilla. Siellä kehotetaan lapsille opettamaan seksistä.

Kun nythän pitäisi opettaa pysymään kotona ja turvassa ja vähintään opetella itsepuolustusta ja ulkomaalaisjoukkioiden välttämistä.

Nyt on tosi kysymyksessä!

Jos mies ei siedä hajuveden tuoksua ryhtymättä väkivaltaan, niin tämä on ainakin kulttuuriongelma, jos ei vaikka olisikaan koraaniin kirjoitettu lupa.

Näin maanantaina ei ole paljon muuta uutisointia tarjolla kuin rikosuutiset. Ja niitähän riittää.

En voinut olla huomaamatta viikonloppuna, kuinka YLEn pääuutinen oli jatkuvalla syötöllä Amerikan itärannikon lumimyrsky!!!!!!

Kun koko Eurooppa on yhtä hullunmyllyä. Tämä on vastuutonta uutisointia ja aiheuttaa vaaroja ihmisille. Lähinnä nyt siis naisille.

Ai niin, se vielä, että imaami oli syyttänyt myös sitä, että naiset olivat humalassa ja vähissä pukimissa uuden vuoden yönä. Näinköhän tähän vuoden aikaan?

Mutta laitetaan tähän nyt tasapuolisuuden nimissä merkintä, että älkää toikkaroiko humalassa. Ei sitä viinaa tarvitse litkiä ollenkaan. Uskotaan nyt imaamia, kun hän sanoo.

Otetaan uskonnosta sen hyvät puolet. Hajuvesiteollisuus varokoon seuraavaksi. Heh.


------------------

Spiegelissä on tänään kertomus Angela Merkelin päätösten taustoista. Siitä pääsee siihen käsitykseen, että päätös ottaa pakolaiset vastaan johtui medioiden välittämästä humanitaarisesta katastrofista. Tässähän kunnostautuivat amerikkalaiset mediat ja BBC, jotka eivät nähneet asiassa muuta kuin itkeviä lapsia ja isän, joka oli jättänyt lapsensa hukkumaan pitämättä tästä kiinni. Eli imago kysymys. ja kaiketi vähän sääliäkin, mutta täysi kykenemättömyys nähdä seurauksia.

Tässä on linkki artikkeliin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti