4.1.2016

Lätkää joka puolella

Finland -haulla tulee esille nyt pelkkää lätkää. Ja hyviä uutisia ovat kaikki. Suomi menestyy, kommentit kisojen järjestäjästä ovat tosi hyviä jne.

Ruotsi on joutunut selittelemään tappiotaan. Nyt ei suomalaisia haittaa mikään, velat tuntuu saatavilta ja maahanmuuttajia voi jo vaikka halata, sun muuta.

@Uutisvahti on Twitterissä se, mistä löytyy linkkejä päivän kiintoisiin uutisiin. Tämä blogi jää enemmänkin kommenttipuolelle.

Siellä on linkki sellaiseen artikkeliin, mikä käsittelee medioitten vaikeuksia tulevina aikoina. Some on nyt otettava vakavasti. Ja näillä näkymillä maksullinen media liukenee liukenemistaan.

Meilläkään ei ole tilausta suurista lehdistä. Ne sallivat lukea kymmenen artikkelia kuukaudessa. Kun ne on luettu, niin tarjoavat melkein ilmaiseksi tilauksia. Ei tee mieli ottaa luottokorttia esiin, tämä on suurin este tilaamatta jättämiselle.

Sitäpaitsi, kyllä ne ilmankin pystyvät toimimaan. Pitää karsia menoja vaan ja elää tätä aikaa. Ei edes tee mieli lukea niitä enää, kun tulee esto. Nyt on uusi kuukausi ja taas saisi lukea mitä vaan, mutta tavat muuttuvat parissa viikossa niin, ettei riippuvaisuutta enää ole.

Saavat lukea Uutisvahtia ihan ilmaiseksi, sitä paitsi.

Maailman suuret tapahtumat?

No,se tietysti, että Suomen Juniori-Leijonat voitti Ruotsin 2-1.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti