28.1.2016

Selänne, väärinymmärretty sankari

Jääkiekko ei ole mikään leikkipeli. Se on kova peli vastustajaa vastaan. Siinä pelataan puolustusta, mutta vasta hyökkäämällä voi voittaa. Ja voittoon siinä pyritään ja lujaa.

Mites suomalaiset luulivat, että lätkäsankarit olisivat pehmoja suvaitsevaisia? Oli yllätys lukea Teemu Selänteen kommenttien reaktioita medioissa.

Ei Teemu ole mikään pehmomies. Hän on suomalainen sankari, eikä sankariksi pääse nöyristelemällä hyökkääjiä.

Sankarilla on myös oikeustaju. Sankari on sankari sorretuille, mutta edellyttää, että nämä käyttäytyvät. Ei sankari ole laittamassa ulos lapsiperheitä, jotka ovat hätää kärsineet. Sankari laittaa ulos raiskaajat.

Aiheeseen numero 2.

Barbien valmistaja Mattel on nyt tehnyt uusia nukkeja. Ne ovat monikulttuurisia. Saas nähdä, miten menee kaupaksi. Ei siellä kylläkään ole aasialaisen näköistä, tuli mieleen, kun luin China Dailyn sivuja. Kiinassa on kauniita naisia.

CBS:n aamuohjelmassa niitä esiteltiin ja internettiä lukiessa tulee nukkemainoksia sivuille, vaikkei niitä ole edes meiltä haulla etsitty.

Barbit ovat saaneet paljon ilmaista julkisuutta, kun on laukaissut mainoskampanjan.

Aihe 3.

Ruotsi suunnittelee karkoittavansa 80 tuhatta turvapaikanhakijaa ja Suomi 20 tuhatta. Näihin uutisiin on linkit #uutisvahti .

Aihe 4.

Independent kirjoittaa että amerikkalaiset puhuvat taas kellojen siirrosta, että kesäaika voisi olla pysyvä. Vai talviaikako, en nyt oikein tiedä. Mutta jos saa toivoa, niin täällä toivotaan kesäaikaa pysyväksi, että illasta olisi pidempään valoisaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti