16.1.2016

Uskotaan kun dosentti sanoo

Joku lukenut ja tutkinut ihminen on nyt virallisesti tehnyt arvion siitä, että maailman geopoliittinen tilanne on muuttunut ja muuttumassa lopullisesti. Tai ainakin siihen asti, kunnes seuraavat voimat ottavat vallan.

Tästä voi lukea mm. Uusi Suomi -verkkolehdestä.

Onhan hyvä, että joku sen nyt sanoo, mikä on täällä tiedetty jo pitkän aikaa. Täällähän ensimmäisenä kirjoitettiin siitä, että kansainvaellukset tuhosivat Rooman valtakunnan.

Euroopan Unioni on kyllä hyvin verrattavissa Rooman valtakuntaan. Ja EU rakoilee raskaasti. Kyllä tavallisella järjellä pitäisi pärjätä pidemmälle kuin mitä nyt on tehty.

Jostain syystä Katainen pitää vielä seminaaria Suomessa ja Euroopassa. Mitä? Eikö sen ihmisen hölmöilyt ole tuoreessa muistissa enää? Sehän oli se edellisen hallituksen Eurooppa-hulluus, mikä johti syviin velkoihin ja toivottomaan tulevaisuuteen. Ja Kataisen putoamiseen pääministerin paikalta.

Jotenkin nyt epätoivoissaan toivoo, että skenaarioita tarkastellaan uudestaan tämän amerikkalaisen kouluja käyneen ihmisen näkemysten pohjalta.

Nyt on ajateltava, että miten ME pärjätään. Ei voi auttaa ketään, jos ei itse pärjää. Jos Suomi olisi uskovaisten luvattu maa ja eläisi Raamatun käskyjen mukaan, niin voisi vielä jotenkin toivoa, että taivaasta tulisi apu.

Näin ei ole. Suomalaiset tekevät syntiä uskontoaan vastaan. Ja apua ei ole luvassa, eikä sitä taida kukaan pyytääkään.

Eli paras on uskoa, mitä dosentti sanoo ja elää sen mukaan, että apua ei ole mistään odotettavissa. Nyt on elettävä omillaan ja otettava huomioon miljoonien ihmisten virta Eurooppaan. Sieltä on vasta 10 prosenttia lähtenyt liikkeelle, sanoo dosentti.

Ei se mikään dosentti ole, mutten nyt viitsi etsiä ylös nimeä..Lukekaa Uudesta Suomesta.

Ei täällä mitään tieteellisiä numeroita esitetä. Tämä on pääasiassa maalaisjärjellä ja mututuntumalla kirjoitettua tekstiä, mutta totta.

Maalaisjärki yhdistettynä maailman medioittten seuraamiseen voi olla se, millä kannattaisi valtakunnan päätöksiä tehdä. Niidenkin pitäisi seurata kansainvälisiä lehtiä, jotka ovat täysiaikaisessa työssä tekemässä osuuttaan yhteiskunnan asioissa.

Ei voi jättää toisille vastuuta. On muodostettava kuva ihan itselle siitä, mitä on tapahtumassa.
2 kommenttia:

 1. "Täällähän ensimmäisenä kirjoitettiin siitä, että kansainvaellukset tuhosivat Rooman valtakunnan".

  Aivan oikein. Tuossa kannattaa muistaa muutama asia. Ensinnäkin se, että se oli Länsi-Rooma joka tuhoutui. Ja se oli Länsi-Rooma, jonne germaaniheimojen annettiin asettua "liittolaisina". Maahanmuutto siis oli alkanut ennen niin sanottuja kansainvaelluksia. Kun Rooman kantaväestöstä ei enää saatu sotilaita, legioonat miehitettiin germaaneilla. Ja he kyllä tappelivat hyvin valtakunnan itäosissa, mutta eivät lainkaan samalla innolla toisia germaaneja vastaan. Ja sotilaita taas ei saatu enää kantaväestöstä, koska kasvava byrokratia ja sen tuloksena jatkuvasti nouseva verotus olivat imeneet valtakunnan niin kuiviin, että väki ei enää lisääntynyt niin paljoa, että sotilasainesta olisi ollut saatavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uskotaan tuokin, kun en tässä lähde mitään tietoja tarkistamaan. Nykypäivän germaaneja ovat nämä islamilaistulijat, jotka ovat täysin arvaamattomia. Nythän meillä on sanottu, ettei heidän joukoistaan löydy yhtään poliisiksi haluavia. Ei pidäkkään, kun ei tiedä mitä tekevät. Irakissahan armeija luovutti kaikki kaluston ISIkselle, kun ei sitä maalaisjärkeä sielläpäin paljolti ole tarjolla.

   Poista