22.1.2016

Saksa hakee selityksiä

Sitä vaan ihmettelee, miten nuo johtajat kaikessa rauhassa antavat haastatteluja, kun Eurooppa on hunningolla.

Eikä se hunninko ole ohi, tulijoita tulee koko ajan pakkasista huolimatta ja siellä ne hukkuvat lapsineen edelleenkin Välimereen.

Olisi jo luullut, että lähtömaahan ja Turkkiin olisi saatu viestit ja kyltit, missä kerrotaan, että ei kannata lähteä. Ei ole tulevaisuutta teille. Odottakaa leirissä, niin joku voi tulla vielä perheen noutamaan.

Laitoin linkkejä Twitteriin @Uutisvahti #uutisvahti Spiegelin Schäublen haastatteluun ja siihen, mitä kulissien takana yrittävät nyhjätä.

Sitä ei ole vielä sanottu, että rajat laitetaan kiinni. Miksei sitä voi sanoa? Voihan ne laittaa kiinni niin, etteivät ihmiset luule tulevansa löytämään tulevaisuutensa Euroopasta.

Olisihan se paljon rehellisempää kuin jättää ihmiset hukkumaan salakuljettajien vedättäminä.

Reutersilla on paljon uutisia Davosista. Ei siellä ole otettu huomioon maailman suurinta katastrofia, mikä Euroopassa on tekeillä.

Tällä seikalla on taatusti suuri vaikutus maailman talouteen. Ainakin Euroopan ja Euroopan talous on varsin merkittävä osa maailman taloutta.

Sitten vielä vähän Trumpin asiaa.

Uutisvahti meni lukemaan Washington Postista artikkelia, jonka otsikko kuuluu Trumpin 76 lupausta, jos pääsee presidentiksi.

Tuli tyly vastaus: Olet jo lukenut sallitut ilmaiset artikkelit tässä kuussa. En ole tilannut lehtiä, kun on niin ikävä kaivaa maksukorttinsa esiin, kun ei tiedä, mihin se tieto joutuu.

Jos joku on päässyt lukemaan tuon artikkelin, niin laittakaa tänne nuo pointit, mitä Trump on luvannut. Kiitos.

Niitä on kiva seurata, jos hullut ihmiset valitsevat tuon miehen presidentiksi.

Voi hurja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti