14.1.2016

New York Timesin turha pääkirjoitus

Otsikko on jotain, että Kölnin tapahtumista jne. Sen on kirjoittanut Editorial Board.

Siellä on luettu vissiin Douthatin kolumnia ja tajuttu, että taannoinen käsky Euroopalle hoitaa paremmin maahanmuuttajia oli väärin ajoitettu ja älytön.

Tänään on yritys neuvoa Eurooppaa, että nämä nuoret muslimimiehet, jotka ryhmissä käyvät kähmimässä ja raiskaamassa naisia, pitää hoitaa hyvin ja heille tulee neuvoa, että ei niin saa tehdä.

Hah hah. En voi uskoa, miten tyhmiä pääkirjoituksia sieltä tulee.

Suomessa kohistaan vieläkin kansalaisten järjestämistä katupartioista. Kukaan ei uskalla sanoa ääneen, vai miksiköhän, että tarvitaan POLIISIPARTIOITA satoja lisää.

Ei asioita voi opettaa toisen kultuurin miehille salamana kertalausumalla, että hyi teitä, ei noin saa tehdä. Se tieto ei tule uppoamaan hetikään.

Toisella kielellä, jota meillä ei yleisesti osata, on vaikea selittää Bingin käännöksellä, että mitä lakeja pitää noudattaa. Enkä tiedä onko meillä edes sellaisia lakeja, mitkä kieltävät joukkioiden pahat aikeet.

Eikä siellä arabiankielessä varmaan ole myöskään olemassakaan sellaisia sanoja, millä asian voisi tehdä selväksi.

Kyllä tämä kulttuurien kuilu on niin syvä, ettei siitä ilman kättä pidempää yli mennä. Ja sitä pitää olla poliisilla.

Se on sitä nyky-islamia. Se on tämä päivän kulttuuria, mitä meille nyt pakkosyötetään. Kuka enää lähtee sinne joukkioiden keskelle kävellen liikkeelle?

Siellä ne tekevät kolttosiaan, kun ei ole pakko muuta tehdä. Ja tämän ovat oppineet kotimaissaan. Se on kokonaisen sukupolven taikka kahden kehitystä. Vaiko vielä pidemmän aikavälin?

Nimittäin kyllä yleisessä tiedossa on, että noilla muslimimiehillä on taipumus lähinnä vain olla ja kulkea porukalla. Siinä sitä onkin opettamista maassa, missä ei ole työpaikkoja omille, ammattitaitoisillekkaan ja kielitaitoisille. Suomea ja ruotsia pitää meillä osata suomalaisten.

Kohta tulee meidän lehdistöön juttuja näistä naisista, jotka ovat kovin anteliaita ja auliita tulokkaita kohtaa. Ja tänäänhän siellä yksi vapaaehtoinen onkin jo tapetilla.

Tämä anteliaisuus ei tule poistamaan ongelmaa. Nämä naiset ovat yhä vaarassa menettää henkensä, niinkuin Italiassa on nyt murhattu tämä amerikkalainen nainen senegalilaisen maahanmuuttajan toimesta.

Poliisipartioita nyt perustamaan äkkiä ja armeijalle koulutusta tämän tilanteen hoitamiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti