16.1.2014

Viihteellistä

Oscareitahan on luvassa taas. Odotan täällä, että pääsen katselemaan sen Captain Phillipsin, jonka amatöörinäyttelijä oli jo ehdolla Golden Globeissa. Sehän se elokuva, mikä kertoo somalipiraateista. Muuta en näistä filmeistä paljon tiedä, Gravity ei oikein meikäläistä kiehdo aiheeltaan, Philomena voi olla niin raskas tarina, ettei siihen halunne uppoutua.

Mutta katsellaan nyt sitten kuitenkin, mitä siellä on tekeillä. Tilaisuuden vetäjien vitsit ovat kyllä nykyään niin kummallisia, että korvia vihloo, että saa nyt sitten nähdä. Päivämäärähän on maaliskuun toinen.

Filimeistä ja filmitähdeistä voi luisua miettimään naisihanteita. Kun nythän on hyvin pitkällä aikavälillä ollut tämä Barbie-nuken muotoinen ja Pamela Andersonin mallinen blondi pinnalla. Edelleenkin monet vaalentavat hiuksiaan ja kasvattavat tuollaisen pitkähkön tukan. Nekin, joilla ei ole luonnostaan ominaisuuksia siihen.

Katselin tuolta kiinalaisen lehden sivulta siellä upeaksi mainittua kiinalaismallia. Tämä aasialainen malli on yrittänyt lännessä päästä myös muotiin. Heillä on sellaisia ulkonaisia ominaisuuksia, mitä ei voi jäljitellä ja mallit ovat varsin luonnonkauniita.

Tuossa taannoin luin kiinalaisesta lehdestä, että Oprah on kenties menossa naimisiin nyt tammikuussa. Tästä ei ole kuulunut mitään sen koommin, että mahtaako tuossa ollut ollut mitään perää.

No sitten muita asioita, mihin huomioni kiinnittyi, oli sellainen, että Perusta on kaivettu esiin tuhatvuotisia hautoja. Tämä vähän mietityttää, että pitääkö, ja saakokaan, niitä kaivaa esiin? Voisihan ajatella niin, että antaa vainajien levätä siellä missä ovat.

Selitystä jäin kaipaamaan myös siitä seikasta, että miksi Libanonin ministerin murhaajien oikeudenkäyntiä pidetään Haagissa? Itse syytetyt eivät ole paikalla siellä, mutta siis miten oikeudenkäynti on Haagiin joutunut? Olen vähän ulkona näistä Haagin tuomioistuimen asioista.

Lopuksi sääasiaa, jota ollaan viime aikoina paljon ihmetelty. Nythän Melbournessa on plus 43 astetta celsiusta. Australia Open tenniskisat on pitänyt keskeyttää kovan kuumuuden takia. Eilen oli siellä pelaajia pyöryillyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti