11.1.2014

Mollin uutisia ja neuvo mainostajille

Kävi sääliksi tuolla, kun katselin raportointeja elektroniikkamessuilta Vegasista. Siellä eivät pojat pystyneet nimeämään mitään ihmeellistä, ja sääli sen vuoksi, että sinne asti on menty ihmeitä etsimään kuitenkin ja jotenkin pitäisi tuo päivittäinen kahdeksan tuntia tehdä töitä.

Joku siellä mietti, että tulevaisuudessa hän varmaan lähtee Vegasin messuilta autossa, joka ajaa itsekseen. Joku oli epätoivoissaan tehnyt raportin koiran elämää tutkivasta pannasta, missä raportissa puuttui kohokohta kokonaan. Ei käynyt selville, että mitä sillä on tekoa. Jostain televisiosta oli uumoiltu suuntaa, että se tulee olemaan sellainen, että se tietää, mitä haluat katsella.

Messut on vähän nollilla ja meillä on mieli mollilla.

Päivän suurin uutinen on Ariel Sharonin kuolema. Miehen elämästä on varmaan paljon historiaa esitettävänä näinä päivinä.

Yksi asia internet-median puolesta painettua sanomalehteä vastaan on sellainen seikka kuin että sisältöä voi pitää esillä tarpeen mukaan vaikka kuinka kauan. Kun taas painetussa lehdessä se on vain sen päivän, näki sitä sitten kukaan tai ei. Suurin osa materiaalista mennenee hukkaan.

Tietysti se puuttuu, että koko etusivun kokoisia mainoksia ei ole näkynyt. Mutta miksiköhän? Mistä niitä tietää painetussakaan lehdessä, että lukeeko niitä kukaan? Voisihan nettilehteen laittaa kiintoisat mainokset ihan aluksi, pääseehän lukija siitä sitten eteenpäin heti kun haluaa.

Mainoksista sellainen seikka on tullut muotiin, että televisioon niitä on tehty nykyään paljon mielenkiintoisemmiksi. Niissä on tarinaa ja komediaa, usein itse asiaan liittymätöntä, mutta sitä jää katsomaan, kun näin on.

Voisihan noita nettimainoksia tehdä mielenkiintoisiksi niitäkin.

No, tässä ilmaiset neuvot hätää kärsiville.

Muihin asioihin mennäkseni. Arvatkaa mikä voi olla ihmisen elämän pohjalukema? Nimittäin Syyriasta on pakolaisia mennyt veneellä Irakiin. Ensinnäkin pakoon Irakiin ja toiseksi pienellä veneellä. Voi ihmisen elämää!

Tässä ei nyt oikein kehtaa toivotella mitään mukavaa sen enempää.  Viikonvaihdetta vaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti