13.1.2014

Pukuyllätys vaan ei Golden Globeista

Ensiksi vakavampaa asiaa.

Israelin Ariel Sharon on haudattu ja päässyt lepoon. Tämä oli BBC:n pääuutinen. Tästä ei sen enempää paljon ole ollut puhetta medioissa, ainakaan verrattuna Mandelan tilanteeseen.

Ruotsista on sellaista uutista liikkeellä kuin että siellä on tehty kohdunsiirtoleikkauksia useammalle naiselle. Tämä nyt ei liene kovin järkyttävä asia, mutta uusi hoitomenetelmä kuitenkin.

Pikkulapsille on tullut ihottumaa peppuihin ja mihin muuhun on kosteuspyyhkeitä sitten käytetty. Syyllinen on niissä käytetty säilöntäaine. Minä olenkin aina ollut sitä mieltä, että vesi on paras voitehista ja kosteuspyyhkeitä jos joutuu jossain tilanteessa käyttämään, niin pian sitten on päästävä vesihanan ääreen sen jälkeen.

Suomessa on mietitty, mitä työpaikkoja tulee katoamaan tulevaisuudessa. Siitä oli joku ajatus, muttei nyt tule mieleen, että mikä se oli. Heh, tuo muisti.

Sitten mennään sinne viihteen puolelle.

Siis viime yönä on jaettu Kultaisen Maapallon palkinnot Hollywoodissa. Voittajien esityksistä ei allekirjoittaneella ole vielä käsitystä, kun ei käy elokuvissa, vaan odottaa kunnes ne tulee televisiosta katseltaviksi.

No, joka tapauksessa paras elokuva oli 12 vuotta orjuudessa, vai miten se suomeksi käännettäneenkään.

Mutta ne puvut. Niissä oli sellainen huomio tehtävissä, että oli yllättävän paljon ihan asiallisia pukuja, joissa oli olkapäät peitossa, joissain jopa pitkät hihat.

Suurin yllätys ei tullut kuitenkaan Hollywoodista, vaan BBC oli haastatellut Dubain johtajaa, jolla oli jotain sanottavaa Iranin sanktioista, että niitä ei pidä höllentää.

Mutta kuitenkin siis pukuyllätys oli se, että tuolla ihmisellä oli keltainen asu. Sekä pitkä paita että päähine olivat keltaiset, ja sitten oli tietysti mustat renkaat pitämässä sitä pääliinaa paikoillaan.

Tälläistä en ole koskaan ennen nähnyt, vaan kaikki siellä saudeissa päin ovat aina olleet valkoisissa vaatteissa.

Alkuviikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti