6.1.2014

Ihanaa, Leijonat!

Nyt on taas velatkin saatavia, kun on Loppiainen ja tälläiset kiekkojuhlat! Ruotsalaisiakin voi melkein rakastaa, kun hävisivät, ja sääliä.

Tärkeintähän tässä onkin se, että voitto tuli sveduista.

Muut maailman uutiset on hyytyneet jäiseen talveen. Hassu juttu, mutta BBC:n minuutin pääutisissa oli pitkä selostus siitä, että Tawanissa on syntynyt pandan pentu. Kun tähän on tultu, niin kyllä voi mittarilla laskea, että eilinen lätkävoitto on ylivoimaisesti suurin uutinen maailmassa.

Asiasta tuli suunnilleen ziljoonan verran nettilinkkejä Googlen vetämänä sähköpostiini. Ja joka kerta se tuntui yhtä ihanalta.

Ei niin, että täällä oltaisiin tippaakaan kilpailuhenkisiä. Vain näin maailmanmestaruustasolla ollaan aina silloin, kun on menestystä. Heh.

Jotain ihme laitteita on esitteillä alkavilla Computer Eloctronics messuilla Las Vegasissa. Näitä esittelee BBC.

Mistä tulee mieleen eilen televisiossa nähty CBS:n 60 Minutes jakso siitä, että nykyiset yksikätiset kasinopelit ovat kuulemma hirveän adiktoivia.

Niissä ei enää ole sitä käsivartta, millä vedetään, vaan nappulasta näpytetään kymmeniä eri tuloksia samanakaisesti. Kuulemma niiden adiktoiva vaikutus on ihan mahdoton. Sanovat, että jos tulee voitto, niin se koetaan vain ärsyttävänä keskeytyksenä tuolle videovirralle, mikä koneella vilisee.

Että älkää pelatko, menette Vegasiin katselemaan noita CES 2014:n laitteita. Vaikka luulisin, että nekin laitteet ovat adiktoivia.

Tänä vuonna huipulla ovat erilaiset silmille laitettavat lasit. Mm. sellainen kuin Iron Man reality glasses on kokonainen tietokone itsessään. Katsokaa vaikka, mitä sillä voi tehdä.

Hymyilyttää kyllä, kun koko homma voi lopahtaa akun tyhjenemiseen.

Joopa joo.

Ihanaa, Leijonat, ihanaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti