8.1.2014

Elektroniikkamessujen kiintoisin

Tuo näyttely on kuluttajatavaroiden alaa. Messuilla on 3D printteri, millä voi nyt sitten printata ruokaa. Tulleneeko tästä nyt sitten mikrouunin tilalle ajan mittaan vekotin, jää nähtäväksi. Mielikuvituksella voi siitä jo sellaisen saada ja ruuanlaittajat voivat olla, tai sitten eivät ole, asiasta kiinnostuneita.

Ruokaprintteri ei kuitenkaan ole päivän kaikkein kiintoisin teknologian alan uutinen. Ylivoimainen ykkönen on israelilainen keksintö, jolla lääkäri voi katsella ilmassa leijuvaa potilaan elintä ja käsitellä sitä eri kulmista ja halkaista ja nähdä, miltä se sisältä näyttää.

Videolla oli, tässä linkki, sydän, joka sykki ja oli siinä siistin näköisenä, ei mitään veristä mössöä ollut näkyvillä, vaan siisti ja oikein terveen näköinen sydän. Menkää sinne katsomaan vaikka.

Se on science fiktiota, mikä on tätä päivää.

Google Newsin ykkösuutinen on tänään Dennis Rodmanin Happy Birthday -laulu Kim Jong Unille. Tämä oli uutinen myös BBC:n minuutin pituisella maailman uutisten videolla. Toisaalla oli oikein koko laulu katseltavana.

Antaisivat jo noiden ystävysten olla, kyllä he toisensa ansaitsevat. Rodman on kyllä siinä oikeassa, että kristillinen lähestyminen ystävyydellä voi olla tehokkaampi tapa hoitaa suhteita kuin vastakkainasettelu. Mutta sitten on tietysti se raja, mitä eivät ystävät ylitä, ja siitähän ei Rodman puhu mitään. Ja sehän on ihmisoikeuksien rikkomukset.

Miten tämä ystävyyssuhde on syntynyt, ei ole tullut allekirjoittaneen näkökenttään vielä.

Mukavaa keskiviikko iltaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti