20.12.2013

Tunnelmia

Rauhallista on. Maailman kriisipesäkkeistä ei juuri näy uutisia. Onko tämä todellinen tilanne vai vain medioiden linjaa, jää jokaisen itse pääteltäväksi. Voi mennä itse katsomaan. Ja hyvä näin.

BBC:llä on videota Microsoftin ennakoinneista vuodelle 2023. Siis siitä, miltä koti tulee näyttämään ja miten tietokoneet toimivat silloin.

Videolla esitellään laitteita, jotka jo nyt on siis olemassa. Että todennäköisesti kymmenen vuoden kuluttua on ihan muunlaisia laitteita jo. Aika benigniä esitystä.

Pitäisi laittaa tuo video jonnekin jemmaan, että näkisi kymmenen vuoden päästä katsoa, onko tuo toteutunut. Mitähän 10 vuotta sitten on uumoiltu, muistaako kukaan?

Olisin ollut kiinnostunut kuulemaan, että onko sinne Bekaan laaksoon saatu kumisaappaita ja villasukkia lapsille, kun sinnehän pakolaisleiriin satoi lunta ja kuraista sohjoa velloo puoleen sääreen lapsilla, joilla on vain paljaat jalat muovisandaaleissa.

Siinä olisi ollut hyvä uutinen ja mieltä lämmittävä näin joulun alla.

Joululiikenne mahtaa olla alkamassa näinä aikoina. Itse en matkusta juuri koskaan minnekkään, joten en siitä kärsi. Eilen ajoin autolla, mitä en kovin usein tee sitäkään ja siellähän ruuhkaisella parkkipaikalla tuli pikku haveri takapuskuriin, kun vastapuolelta oli auto samaan aikaan peruuttamassa pois.

No se raapaisu lähtee vähän buffaamalla pois suurimmaksi osaksi. Mutta olen vähän kallistunut siihen suuntaan, että jouluruuhkissa ei kannata mennä ajelemaan ollenkaan.

Jos ei jouluna ole lunta, voiko joulupukki tullakkaan? No, jos ei ole valkoinen joulu, niin silloinhan ollaan ilman lahjoja ja sehän ei haittaa.

Koitetaan tässä virittäytyä juhlan tunnelmiin ilman lunta ja lahjoja. Kuusi on pystyssä ja loistaa valoissa ja koristeissa. Ulkona on joitakin valokoristeita ja taloon on tuotu joulukukat. Kinkku on tilattu.

Tunnelmia sinne vaan kaikille!

PS Hodorkovski kuulemma on matkalla Saksaan. Onko vähän noloa Putinille, joka halusi olla armollinen näin joulun alla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti