23.12.2013

Aaton aatto

Tätä joulua saakin viettää pitkään, kun on pyhät näin keskellä viikkoa.

Maailman mediat eivät tartu puremaan mitään selkkauksia eikä oikein mitään. Amerikassa on ollut kestouutinen siitä, että entinen koripallotähti Dennis Rodman matkusti taas Pohjois-Koreaan ja häntä oli kehoitettu puhumaan siellä vankina olevan lähetyssaarnaajan vapauttamisen puolesta.

Rodman on sanonut, ettei hän ole mikään diplomaatti, vaan haluaa avata yhteyksiä maahan ihan vaan ystävyysperiaatteella. Hän kun on sanonut olevansa bff - best friends forever - maan johtaja Unin kanssa.

Nyt kuitenkin kävi niin, ettei hän tavannut ollenkaan tätä parasta ystäväänsä. Ja tästä yritetään lukea jotain, että mitä se merkitsee.

No, Rodman tuli jouluksi kotiin sieltä. Hyvän sään aikana, tekee mieli sanoa. Hän valmensi siellä paikallista koripallojoukkuetta ja haluaa viedä sinne NBAn pelaajia tulevaisuudessa.

Muita asioita tässä joulun alla on ollut se, että New Yorkin kaupunki kieltää e-savukkeetkin. Tätä olenkin miettinyt, että miksi ulkopuolisten ihmisten pitäisi hengittää niitäkään höyryjä. En usko, että asiaa on tutkittu oikein tarkkaan, että mitä ne sisältävät.

Uutiskanavat markkinoivat ahkerasti joulun ensi-iltaelokuvia. Uutistoimittajat oikein haastattelevat näyttelijöitä ja siinä esitetään trailereita. Mitähän tämäkin on olevinaan? Ei ainakaan uutisointia, kun ei noissa elokuvissa ole muuta kuin fiktiota ja komediaa tiedossa.

No niin, siinä oli päivän kierroksen tulos.

Huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti