4.12.2013

Kiina on paljon esillä tänään

Cameronia yritetään nolata Daily Mailissa. Cameron teki kauppoja Kiinassa. 45 miljoonalla punnalla on tiedossa vientiä sian spermaa ja sorkkia. Meillä ei kyllä vähätellä tällaisia asioita. Brittipääministerin vierailu on saanut julkisuutta ja ottanut profiilia. Käykää poijjaat kysymässä, mitä Suomesta voisi sinne viedä.

Nyt on Amerikan varapresidentin vuoro käydä Kiinassa. Hän rohkaisee siellä väkeä "haastamaan valtion toimia".

Amerikkalaiset ovat huolissaan Etelä-Korean päätettyä tehdä kaupat Huawein kanssa yleisen laajakaistan rakentamisesta. Tämä meillä vähän hymyilyttää, kun kuulemma ongelma saattaa olla turvallisuusnäkökohdissa. Mikähän olisi turvallista? Kysyn vaan.

Vielä Kiina-uutisia. Juan on nyt ohittanut euron ollen siten toiseksi suurin valuutta kansainvälisessä kaupankäynnissä. Meillä toivotaan euron ja dollarin kestävän ...

Teknologiapuolelta sellaista, että Google-lasit ovat taas uutisissa. Joku on käyttänyt niitä ajaessaan ja saanut sakkoja. Ei mutta ihan totta. Onko tarpeen pitää puhelin ja internetti silmäkulmassaan jatkuvasti? Ja vaarantaa keskittyminen esimerkiksi autoa ajaessaan?

Talouden alalta kommentti uutiseen, missä kerrotaan, että pankkeja sakotetaan korkokikkailusta. Sanon vaan, että kesälomilla kaikki oli niin hyvin. Taloudesta ei ollut huolta eikä pankkien törppöilyistä eikä mistään. On olemassa joku tekijä, minkä pitäisi siirtyä jatkuville lomille.

Joulusta ja markkinoinnista sana, että tästä jouluun ei jaksa millään kuunnella  joululauluja. Että mainoksia ei katsella televisiosta.

Luonnosta ja eläimistä on jotain uutisia ja kuvia. Eläinsuojelujärjestö on Amerikassa vaatinut oikeudessa, että simpanssi on julistettava lailliseksi henkilöksi.

Tähän Uutisvahti sanoo vastaväitteeksi, että simpanssit eivät osaa noudattaa lakeja, ei niitä voi henkilöksi kaikkine oikeuksineen julistaa.

Guardianin UK-versiossa on suomalaisen oululaisen kuvaamia kuvia pöllöstä, joka hautautuu hankeen. Ne on oikein söpöjä. Tässä on linkki kuitenkin vähän metkampaan pöllökuvaan.

Muistakaa taputella toisianne olalle. Niitä hyviä neuroneita virtaa aivoihin niin tehden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti