11.12.2013

Kivoja ynnä sarkastisia uutisia

Päivän kohu eilen ja vielä tänäänkin medioissa on se, kun Tanskan PM, Cucci-Helleksi sanottu, design-vaatteita suosiva ja Cameronin ystävä, otti selfien, eli omakuvan Obman ja Cameronin kanssa. Michelle Obama on happamana vieressä, kun toiset pitävät lystiä. Tässä linkki CNN:ään, mistä näkee asioiden etenemisen.

Ei meillä mitään mielipiteitä ole asiasta. Tuon tekstin korostukset ovat uutisesta suoraan peräisin.

Jotain kivaa tekemistä on niille, jotka ottavat Angry Birdsin uuden pelin Go! puhelimeensa. Mietin tässä, että pitäisiköhän allekirjoittaneen aloittaa myös pelaaminen joutoaikanaan? Vaan asia on kyllä niin, että mitkään korttipelit, eikä mitkään, ole koko elämän aikana kiinnostaneet. Ehkä annetaan tuonkin olla.

Kivaa tekemistä voi olla General Motorsin uudelle pääjohtajalle, joka on nainen tällä kertaa. En pannut merkille nimeä, mutta pystyvän näköinen ihminen tuo on. Katselin tätä PBS:n sivuilta.

Suurtakin iloa voi olla ahkerille surffaajille tiedossa Nykissä, missä kaupunki aikoo perustaa yleisen ilmaisen WiFi-verkon koko kaupungin laajulle.

Koko Amerikalle on tullut suuri ilo, ei vain joulun odotuksesta, vaan sen myötä, että kongressi on päässyt budjettisopuun. Tämä on harvinainen tapahtuma. Kongressin kannatusluvut ovat olleet lähellä nollaa ja tämä voi muuttaa asiaa.

Sitten on kova kilpajuoksu, ei vain Angry Birdseillä, vaan pohjoisilla valtioilla. Kanada on ilmoittanut valtaavansa pohjoisnavan itselleen ja Venäjä on aktivoimassa sotilasasemiaan arktisilla alueilla.

Siellä on kuulemma öljyä ja mineraaleja. Mitä öljyä ei luulisi kohta enää paljon tarvittavan ja mineraaleja luulisi olevan helpommissakin paikoissa. Mutta onhan siinä vetreää yritystä nähtävillä näiden arktisten maiden taholta.

Talousuutisista sellaista mutua, että jonkinlaista toiveikkuutta on ilmoitettu siellä sun täällä ja suuret rahatahot ostavat Euroopan velkaisten maiden velkoja. Eikä Suomenkaan johtajat ole antaneet mitään haastatteluja maailmanlaajuisiin medioihin niin kuin tässä ennen oli tapana.

Eletään toivossa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti