3.5.2016

World Press Freedom Day

Tuosta teemasta tulee epämääräisiä fiiliksiä. Sananvapaus on muillakin nykyään kuin pressillä pelkästään.

Jotenkin tuntuu, että jonkun olisi pidettävä silmällä niitä virallisia lehtiä, joihin ihmiset tapaavat luottaa.

Tänään ehdokkaaksi halukas Trump on siteerannut yhtä tabloidia, joka kirjoitti, että ehdokas Cruzin isä oli mukana Kennedyn assasinaatiossa. Tai on väärin sanoa, että siteerasi, sillä ei hän maininnut tuota tabloidia vaan esitti väittämän ilman lähdetietoja.

Tätä on Cruz yrittänyt tuoda esille, mutta Trumpia esitetään enemmän. Sanovat, että siitä syystä, että hän on jatkuvasti julkisuudessa.

Eilen tästä oli O'Rileylla debattia ja hän sanoi, että muut ehdokkaat eivät ole olleet halukkaita haastatteluihin suinkaan. Eikä Kasich vieläkään ole.

Sekasin on maailman kirjat. Mitä kirjoja nuo ovat, mitä tuolla lauseella tarkoitetaan? Tarkoitetaanko niillä Pressiä, kertokaa tänne.

----------

Euroopan komission koulutodistusarvio taloudesta: Huolia euroalueen kasvusta, Kreikka, Brexit. Näin otsikoi New York Times International. Komission tekstissä on arvioina riskialtista, huomattavaa epävarmuutta.

Että olikos tässä mitään uutta?

----------

Muita asioita, mitä vapaa lehdistö esittää tänään on esimerkiksi Nykin Met Gaala. Se oli eilen illalla. Uutisvahti missasi sen, kun ei tiennyt, että se tulee livenä yhdeltä kanavalta.

Lehdestä saa nyt lukea siitä ja arvostella pukuja. Ne on hirveitä, muuta ei niistä ole sanottavaa. Nykin Metropolitan Museum of Art on tuo Met siis.

Siellä on joka vuosi tälläinen rahankeruu gaala. Liput sinne maksaa $30 000 ja pöytä $275 000. Sinne ei rahalla pääse kuitenkaan, vaan ainoastaan kutsusta. Ja kutsulistalle on monen vuoden jonotus.

Huh. Hyvä ettei ole tarvetta sinne mennä.

----------

Noista Met Gaalan puvuista jatkona muotiasioista vaan yksi henkilökohtainen ihmettely Uutisvahdilta.

Mitä varten naisilla on noita hirveän isoja kasseja nykyään? Mitä niissä kannetaan mukana?

Ei muuta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti