24.5.2016

Ilmaston lämpenemisen hullutus

Nythän on näitä, jotka väittävät, että ilmasto ei lämpene, vaikka mittarit osoittavat toisin ja jäätiköt sulavat, merenpinta nousee ja niin edelleen.

Nuo ihmiset eivät ole oikein viisaita. Asiahan on niin, että erimielisyys on siinä, että mikä ilmaston lämpenemisen aiheuttaa.

Numerot näyttävät kyllä, että säät ovat muuttuneet hirveän voimakkaasti.

Tästä on vaan sellainen uutinen tuolla, että herra Trump on sitä mieltä, ettei muutosta ole tapahtunut. Kun pitäisi sanoa, että ei se ole ihmisen aiheuttamaa, vaan luonnon kiertokulkua.

Ai, että mitä mieltä Uutisvahti on tästä asiasta? No vielä ei ole todistettu tarpeeksi hyvin, että säät ja ilmasto on muuttuneet ihmisen vaikutuksesta fossiilikaasujen tuottamisen aiheuttamaa.

Mutta säät ovat kyllä muuttuneet ihan takuulla arvaamattomiksi. Kovia myrskyjä ja tulvia, kuivuutta ja helteitä on subjektiivisesti täälläkin todettu tapahtuvaksi.

Mitä tulee säiden muutokseen ja ilmaston muutokseen, niin kyllä muutos on selvä. Siitä on profetiakin olemassa, että pohjoiset maat tulevat peittymään veden alle.

Toivottavasti ei ihan liian äkkiä, mutta jos meillä vesi nousee, niin silloin pitää miettiä, että minne on lähtö.

Kuitenkin on meillä sellainen käsitys, että maa on vallannut alaa meidän rannikoilla.

Että mites se nyt oikein on?

PS Lisään tähän vaan, että kyllä fossiilisia polttoaineiden käyttöä kannattaa vähentää. Haluan raitista ilmaa kyllä, eikä ole missään mielessä järkevää olla riippuvaista raakaöljystä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti