20.5.2016

Syleilyt

Tänään ollaan täällä hyvin iloisia siitä, että maailmassa tunnettu julkaisu on ottanut juttuunsa aiheen samasta kuin Uutisvahti.

Spiegel Onlinella on erittäin hyvä haastattelu talousalan uutislähteistä. Meillä oli otsikko Ei uskalla olla lukematta vastikään.

Emme väitä, että idea olisi siitä tullut, mutta kaikki on mahdollista. Me syleilemme Spiegeliä. Se on lukulistallamme joka päivä ja lehdessä on erinomaisia haastatteluja.

----------

Tänään taas ollaan Suomessa tappelemassa mielipiteillä Naton puolesta ja vastaan. Tässäkin kannattaisi syleillä sekä Venäjää, että Natoa.

Ei kannata kirjoittaa kärkeviä kirjoituksia mistään asiasta. Voihan Natoon liittyä ja hymyillä ja käydä kauppaa Venäjän kanssa. Ja osoittaa, ettei ole aikomuksia lähteä tekemään Suur-Suomea enää koskaan eikä milloinkaan.

Ja EUn suuntaan voi hymyillä ja syleillä ja sanoa, että ei meillä ole varaa olla käymättä kauppaa Venäjän kanssa, kun meidän pitää liittyä Natoon ja kaikki maksaa niin hirveesti.

----------

Mites se Reagan sanoikaan? Jotain, että luotetaan ja tarkistetaan, se oli jokin venäläinen sanonta, kun oli pressitilaisuudessa Korbatsovin kanssa. Kun oli asevarustelun liennytyksestä kyse.

Sehän liennytys meni hyvin. Niitä muistoja voisi syleillä ja vaalia, kun muuri murrettiin idän ja lännen välillä.

----------

Äärioikeistoa on vaikea syleillä. Täytyy keksiä siihen jotain, millä liennytyksen saisi aikaan. Pakolaisia on meillä syleilty erittäin kiitettävästi.

Siitä ei aina saa vastakaikua, joten pitää pitää pää coolena ja tehdä se, mikä on välttämätöntä. Lähinnä väkivaltainen käytös on se, mikä ei syleilemällä muutu. Mutta voihan sitäkin kokeilla ja ottaa karhun syleilyyn tuittuilija.

----------

Kivaa jatkoa illalle. Hymyillään kun tavataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti