7.5.2016

Liennyttäviä tekijöitä

Kevät voi tuoda niitä tullessaan.

Lontoon pormestariksi on nyt valittu muslimi, erittäin oppinut mies nimeltä Khan. Tosin Khan ensi töikseen haukkui Amerikan Trumpin, että saa nyt sitten nähdä, mitä tulee.

Sitten Suomen lätkäjoukkueen voitto Valko-Venäjästä, vaikka huikeat 6-2 olikin, ei aiheuttanut suurta kohua muuta kuin tähtipelaajan kehuja.

Jos voitto olisi tullut Ruotsista tai Venäjästä, niin olisi taas soitettu Ihanaa Leijonat! joka puolella. Että siinä oli selvää liennytystä.

Tänään ei ole linkkejä, kun kaikki varmaan tietävät nämä uutiset jo ennestään ja ovat lukeneet.

Yhdysvaltain kongressin puheenjohtaja, republikaanien Paul Ryan yritti ojentaa lieventävää neuvottelukättä Donald Trumpille, että kehitetään asioita vähän.

Tähän Trump töräytti kyllä haukkumalla Ryanin, josta tuolle puheenjohtajalle mahtoi mennä pulla väärään kurkkuun.

Kun on nimittäin ollut liennyttäviä puheita, että jos Trump vähän laimentaa käytöstään, niin asioista voi alkaa puhua.

Nuo kaksi tapaavat ensi torstaina. Saa nähdä lientyykö linja.

Uutisvahti on vähän ulalla maailman asioista, kun on katsellut CNNää, josta ei tule muuta kuin näitä USAn esivaali asioita. Britit ovat myös tiukasti kiinni niissä yksityiskohdissa.

Erdogan ei ole lientymässä kannoistaan, mitä terrorismin vastaisiin lakeihin tulee. Tästä on kirjoitettu vähän ylimalkaisesti. Olisi kiva tietää, että mitä lakeja tarkalleen sanoen EUn kanssa tehty sopimus edellyttää.

Palataan asioihin.

PS Mitä vikaa oli ula-aalloissa, kuka muistaa? Kun sitähän käytetään halventavana ilmaisuna. Heh.

PS PS Yksi tärkeä unohtui. Vahva sotilaallinen voima on myös liennyttävä tekijä. Politiikka pitää olla omissa käsissä kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti