17.5.2016

Pakolaisia pakoon

New York Timesissa on taas tavan mukaan kirjoitus siitä, että kuinka huonosti Eurooppa hoitaa pakolaisasiaa. Siellä sanotaan, ettei noilla ihmiskohtaloilla pitäisi käydä kauppaa. Tänään se ei ole lehden kirjoitus vaan joku OP-ED kirjoittaja.

Mikä into amerikkalaisilla on laittaa Eurooppa sekaisin? Ei haittaa mitään, että muita maita autetaan taloudellisesti että voisivat hoitaa pakolaisia. Senhän pitäisi olla kunnioitettavaa politiikkaa.

Mutta on tuossa otsikossa sen verran perää, että meiltä Suomesta on väkeä miettinyt, että minne lähtisi, kun ei jaksa katsoa sitä, että maa menee sekaisin.

----------

Brittilehti - olisko ollut Telegraph - julkaisee ja kirjoittaa mollaten Saksan tekemistä seksiohjeista pakolaisille. Siellä keskustellaan, että syyrialaiset ja irakilaiset varmaan tietävät seksistä yhtä paljon kuin eurooppalaisetkin.

Täällä Uutisvahdissa ei muuta kuin ihmetellään, että miten Eurooppa on noin sekaisin seksiensä kanssa. Mikä pakkomielle se on koko maanosalle?

Näitä vielä neuvomaan. Kohta saavat taas naiset juosta pakoon.

----------

Jossain ihmeteltiin, että ottaen huomioon maailman tilanteet, pakolaisia on ihmeen vähän. No siinä sitä onkin, ruveta nyt yllyttämään tällaisilla kirjoituksissa. Taisi olla NYTimesissa.

Sitä vaan vielä, että pakolaisten omissa maissa on rauhallisia alueita kyllä. Sinne voisi auttaa näitä ihmisiä, jos eurooppalaisilla on halua kustantaa tätä asiaa.

Vaan voipi olla niin, etteivät tule omassa maassaan migrantteina toimeen keskenään. Tästä voi tehdä johtopäätöksen, että eivät hyö vieraassa kulttuurissakaan tule toimeen, vaikka seksioppaita olisi seinät täynnä.

Alkuperäiset asukkaat voivat lähteä pakoon. Tuleeko heistä pakolaisia sitten?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti