15.1.2013

Verkkokierros

Lehtien lukukierros toi taas laihanlaisen tuloksen. Suomen AAA-luokituksesta on vielä kerrontaa ja joitain urheilu-uutisia, joita emme oikein lue. Urheilu on Uutisvahdille liian jännittävää, kun siinä ei aina käy hyvin. Välttyy pettymykseltä, kun ei seuraa.

Ajatuksia herättävä uutinen oli ChinaDaily Europessa. Se koski Venäjän rakenteilla olevia ydinsukellusveneitä, näitä on tekeillä kaksi, ja Venäjän laivaston harjoituksia Välimerellä. Eilen Suomessa julkistettiin uutinen, jonka mukaan Venäjän armeijalla ei ole vielä kaikille miehille sukkia. Ehkä kumpikaan uutinen ei liity mitenkään Suomeen, mutta onpahan vain mielenkiintoisia.

Kaikkein mukavin lukuelämys löytyi New York Timesin OP-ED palstalta. Sen kirjoitti Woody Allen omasta luulosairaudestaan. Siinä riittää hymyä kahden sivun verran. Woody tuumii, että suurin syy hänen luulosairauteensa on kuoleman pelko. Tässä pieni näyte:

"And yet, there are worse things than death. Many of them playing at a theater near you. For instance, I would not like to survive a stroke and for the rest of my life talk out of the side of my mouth like a racetrack tout. I would also not like to go into a coma, to lie in a hospital bed where I’m not dead but can’t even blink my eyes and signal the nurse to switch the channel from Fox News. And incidentally, who’s to say the nurse isn’t one of those angel of death crazies who hates to see people suffer and fills my intravenous glucose bag with Exxon regular."

Kiinasta oli sellainen tieto, että Kiinan markkinat veivät Rolls Roycen myynnin huippulukemiin.

Että näin tällä kertaa, huomenna paremmalla onnella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti