10.1.2013

IT-väelle ideaa elektroniikkamessuilta

Tänään on vähän kaikenlaisia uutisia. Siellä uumoillaan, että euroalueen finanssiministereiden johtoon tulee Luxemburgin Junckerin lähtiessä Hollannin ministeri.

Sitten on uutisia New Mexicon entisen kuvernööri Richardsonin matkasta Pohjois-Koreaan, jossa on vangittuna amerikkalainen korealaissyntyinen mies. Richardson matkusti Pjongjangiin Googlen pääjohtajan kanssa yksityiselle vierailulle, mutta miehet eivät saaneet tavata vangittua turistia, jolle heillä oli kirje tämän pojalta.

Mielenkiintoisinta on tällä hetkellä kuitenkin Las Vegasin Kuluttajien elektroniikka messuilla olevat tavarat. Ehkä kaikkein mielenkiintoisin tuote messuilla allekirjoittaneelle oli rannekellopuhelin. Niitä oli monia eri malleja esillä.

Messuilta voisi ottaa idean ja tehdä tuossa allaolevan lasten vessanistuimen mallilla aikuisille sopivan veskin. Lasten pottaharjoitteluun yritetään saada mielenkiintoa, mutta tunnetusti monet viettävät paljon aikaa potalla aikuisenakin eikä viihde olisi pahitteeksi. Sieltä käsin voisi tehdä vaikka töitäkin. Ja kirjoitella blogia.

Hymyjä näiden ajatusten pariin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti