16.1.2013

Outoja uutisia

Kauppa se on mikä kannattaa. Jostain on peräisin tämä sanonta. Mutta ongelma nousee, jos ei asiakkaita ole sen vuoksi, ettei massoilla ole rahaa. Palkkojen alentaminen ei auta kaupankäyntiä, mistä kaikki on viimekädessä kiinni.

Globalisaatiossa on lähdetty siitä, että tavaroiden ja palvelujen tuotanto kannattaa, jos asiakkaita on paljon. China Daily Europen pääkirjoitussivulla todetaan, että Kiina on edelleen kehitysmaa. Rolls Royce on kuitenkin nostanut myyntilukujaan kiinalaisten asiakkaiden avulla. On mielenkiintoista katsella, miten Kiina pääsee tästä kehitysmaa-asemastaan.

Miten tässä jouduttiin näitä pohtimaan? Ranskan presidentti on menossa valtiovierailulle Kiinaan maaliskuun jälkeen. Luultavimmin myymään jotain.


Oletteko testamentanneet elimistönne tieteelle? Allekirjoittanut ei ole, kun katsoo, että se on liian vanha mihinkään uusiokäyttöön.

Chicagon lentokentällä on viranomaisten huomiota herättänyt lähetys, mikä tuli sinne Italiasta. Siinä oli 18 ihmisen päätä. Paperit eivät oikein olleet kunnossa, josta syystä huomio kiintyi lähetykseen. Ne olivat Italiassa jotain tieteellistä tutkimusta varten, ja nyt palautettu poistettavaksi. Asiasta kirjoittaa Reuters.

Toivottavasti testamenttaus riittää siihen, ettei oma pää lähde maailmalle kuoleman jälkeen. Tosin on ihmisiä, joille on tehty kasvonsiirtoleikkauksia ja tulokset ovat olleet hyviä, mutta mihinkään italialaiseen tutkimukseen ei ole tarvis osallistua. Omaiset toivottavasti valvovat, että tästä pääsee hautaan kokonaisena.

Nuo lentorahtina tulleet päät ovat Cook-kunnan kuolinsyyntutkijan hallussa tällä hetkellä.


Suomen uutisista on noussut tänään pääministerin Reutersissa julkaistujen lausuntojen lisäksi Suomen ensimmäiset lumessa uinnin mestaruuskilapilut. Hypervocal.com julkaisee oikein videon tapahtumasta. Se on vähän pimeä, kun tapahtuma on pidetty Lapissa, jossa ei vielä ole valoa tähän aikaan vuodesta. Todennäköisesti sauna maistui sen jälkeen pojille. Olisi sitä saunomistakin voinut siinä näyttää, niin olisi taas maabrändiä voimistettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti