28.1.2013

Henkilökohtainen kabinettitila lennoilla

Maanantai ei ole kummoinenkaan uutispäivä. Sunnuntaina ei paljon uutisia tule tutkittua, saaliiksi jäävät CBS:n uutisten puolentoistatunnin aamuohjelma ja 60 Minutes illalla. Niistä ei irronnut mitään ajatuksia herättävää tällä kertaa.

Sen sijaan Washington Postin sivulta löytyi mainos, jota ei voinut jättää tutkimatta. Emirates-lentoyhtiö tarjoaa ensimmäisen luokan matkustajilleen kabinettia eristettynä muista matkustajista. Siinä on luonnollisesti makuutila myös, suhteellisen mukavan kokoinen monitoori ja tuhansia kanavia ohjelmaa katseltavaksi. Sitä en tiedä, että onko vessa myös.

Oma vessa ei olisi hassumpi pitkillä lennoilla. Hinnoista ei siinä ollut mainintaa, odotamme sen tiedon ilmaantuvan piakkoin julkisuuteen. Tässä on linkki. Voipi olla, ettei asia ole uusi ja tällä ihmettelyllä osoitamme vain tietämättömyytemme maailman huipputahojen elämästä.

Pitää nyt vielä katsoa, että onko mainoksessa muuta mainitsemisen arvoista. Niin, onhan siellä siis suihku-spa -mahdollisuus, missä voi virkistäytyä pitkän lennon aikana. Samoin löytyy drinkkibaari, jossa voi käydä seurustelemassa kanssamatkustajien kera, jos kabinettikuume yllättää. Ruokalistalla on hummeria ja mitä onkaan. Samoin on tietysti limusiinipalvelu matkan alkuun ja loppuun.

Jos tuohon olisi varaa, niin Uutisvahtikin voisi lähteä matkalle jonnekkin, vaan Dubaihin ei ole nyt oikein ollut aikeita matkustaa. Ehkä Austraaliaan sukuloimaan serkkujen luo.

Ongelma on vain siinä, että lentokentällä joutuu edelleenkin riisumaan kengät jaloistaan ja menemään läpivalaisuun, että ehkä ei sittenkään. Eikä olisi varaakaan, ei silti. Hohhoijaa, pitää vaan lueskella näitä verkkolehtiä ja mainoksia. :)


Laman alla nyyhkiville innoittava linkki. Se on 60 Minuuttia -ohjelman tammikuisesta lähetyksestä. Aihe on miten suunnitella seuraava murskaava uutuus it-alalla.


PS Mali on nyt päässyt Uutisvahdin maailmankartalle. Aivan oikein, sehän onkin se maa, missä Timbuktu sijaitsee, minne aina silloin tällöin toivotetaan joku menemään.


PS PS Finnair voisi kilpailla laittamalla koneisiinsa saunan pitkille lennoille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti