19.8.2016

Tilanne Trump. Uimarit.

Laitan tähän mediasta saatuja huomioita. Mediat ovat Amerikassa agressiivisesti tekemässä vaalityötä.

Trump piti sen hänelle kirjoitetun puheen eilen, jota on mietitty ja maiskuteltu. Aikaisemminhan täällä oli Satiiria-niminen blogi, jossa keskustelimme siitä, että puheenkirjoittajat oikeastaan ovat ne, jotka vaalit voittaa tai häviää.

Nyt siis se erikoisuus, että Trumpille nöyrän sävyisessä puheessa oli sanat regret somethings that have been said. Eli katuu joitakin aikaisempia puheitaan, jotka ovat aiheuttaneet henkilökohtaista pahaa mieltä.

Tästä mediat ottivat kiinni ja esittivät nauhalta kaikki hirveydet, mitä löysivät. Ja nehän olivat niitä, joita Clintonin tv-mainokset ovat esittäneet nyt jo pitkään.

Synkin niistä oli vammaisen toimittajan matkiminen.

Nyt oli Eric Trumpkin oikein televisiossa, kun oli vähän siistimpi puhe eilen. Hän sanoi, että Manafort on nyt lähtenyt, kun medioiden huomio oli niin kiinni hänen asioissaan. Olihan tässä pari päivää, että kaivettiin tuon entisen managerin asioita. Ei se nytkään ole loppunut ja tuntuu siltä, että Trump kampanjoineen ei pääse Putin bromanssin yli ihan heti.

Nämä erilaiset käänteet kyllä pitävät asiat pinnalla ja jos ei ole mitään, niin kyllä medioissa keksitään asiaa. Enkä tarkoita keksittyä asiaa, vaan asioilla on runsauden pula.

__________

Toinen asia, josta puhutaan, on se uimari-kultamitalistien virtsaaminen vessan oveen sen sijaan, että olisivat menneet sinne sisälle asioilleen. Näin todistivat poliisitutkimukset ja turvakameroiden videot.

Erittäin noloa, mutta kaikkein nolointa oli se valhe, mikä mentiin medioille kertomaan, että poliisi oli uhannut aseella ja vaatinut rahat.

Kun olivat rikkoneet siellä oven ja mitä muuta. Ja tästä vaadittiin korvausta. Ja nyt on vaadittu korvausta valehtelemisesta ja saatu jonkinlainen hyvitys yhdeltä uimareista.

Nyt kysellään, että aikovatko sponsorit pysyä näiden tukijoina.

Sankareita eivät ole.

Saa nähdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti