30.8.2016

Taivaan merkit

Tänäänkään ei ollut tuolla medioissa oikein huomionarvoista kirjoitettavaa. Jotain olen twiitannut ja jakanut @Uutisvahti sivulle.

Tuli vaan mieleen tuolta lukiessani rasismista ja Zeitin ja Spiegelin kirjoituksia maahanmuuttajista, eli migranteista, että minkälaista ympäristöä ihmisen sielu haluaa.

Minkälaista on taivaassa mielestäsi?

Minusta siellä on samoin ajattelevia ihmisiä, jotka noudattavat hyviksi koettuja tapoja ja elävät rauhassa ja sovinnossa. Sinne on tulijoita, jotka oleilevat eri paikassa, jossa saavat opetusta ja valmistuvat taivaan asukkaiksi.

Uutisvahdin taivaassa on lait. Niitä noudattavat kaikki sinne päässeet. Olkoon sitten musta tai valkoihoinen tai mistä tahansa kotoisin oleva.

Siellä ei ole niitä, jotka eivät lakia tunne ja noudata. Tämä on taivaan merkki numero yksi.

Voisihan tästä ottaa mallia maalliseen yhteiskuntaankin. Ensimmäiseksi on opetettava lait maahan tulijoille. Ja tavat.

Miten muuten voi olettaa, että asiat sujuvat rauhallisesti? Miten voi odottaa, että lakeja noudatetaan, jos niitä ei tunneta?

Käytöstapoja pitäisi opettaa lapsesta lähtien jo kotona ja koulussa. Sekin pitää opettaa, että mikä on hyväksyttävää ja mitä ei tarvitse hyväksyä.

Taivaassa voi olla harjoittelijoita. Jos eivät opi ja elä kunnolla, niin laitetaan pois. Heille täytyy olla kaltaistensa seuraa, mikä voi olla rangaistus jo sellaisenaan. Muttei muu ole oikeudenmukaista.

Niin, taivaassa ollaan kaltaistemme hyvässä seurassa.

Otsikko on aika uhkaava tällä jutulla.

Se sopii siihen, että tuolla Washington Postissa on pre-emptive kirjoitus siitä, että venäläiset ovat - eivät ainoastaan hakkeroituneet ja noutaneet ynnä julkaisseet yksityisiä meilejä ja asiakirjoja, vaan myös editoineet niitä sisältämään skandaalimaisia asioita.

Amerikkalaiset uumoilevat lokakuista yllätystä tältä suunnalta. Siis niin, että julkaistaan hakkeroituja meilejä demokraattien puolueen koneiden uumenista ja ne sisältävät asioita, joissa ei ole mitään perää.

Uutisvahti uskoo kyllä, että näin voi tapahtua. Mutta ongelma ei ole siinä että niin tehdään, vaan siinä, että ne tiedostot ovat helposti saatavilla. Mites nyt näin?

Juttuun on twitter-linkki yllämainitulla sivullamme.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti