22.8.2016

Clintonin painolasti: saudirahat

Oliskohan niin, että sodat on miesten syytä ja liiallista intoa? Ja sitten se, että kun ostetaan aseita, niin niitä halutaan kanssa sitten käyttää?

Nythän Jemenissä on pommitettu saudien toimesta Lääkärit ilman rajoja -sairaala. Amerikassa tästä puhutaan hipihiljaa, kun on kyseessä liittolainen. Tämän liittolaisen sanotaan olevan syyllinen kaikkiin terrorijärjestöhin.

Ihan selvästi ei ole missää mainittu, että onko se virallisesti oikein saudien valtion toimintaa, vaiko vain salaa eri instanssien kautta tapahtuvaa rahavirtojen ja aseiden toimittamista noille järjestöille.

Nyt on kuitenkin todiste siitä, että länsimaiden toimintaa ei sinne haluta ja tämä sairaaloiden pommittaminen on selvä merkki siitä.

Myös Damaskoksessa pommitettiin viimeinen toimiva sairaala. Kuka sen pommitti, ei ole sanottu. Ja tietääkö kukaan, kun eihän siellä ole medioita, jotka voisivat toimia todistajina.

Sairasta.

Olympialaisissakin oli sairasta touhua ja voittamista on yritetty keinolla millä hyvänsä. Paitsi olihan siellä ne naisjuoksijat, jotka auttoivat toisiaan, kun kaatuilivat radalla.

Niin, sitä piti siis sanoa, että tarvitaanko tässä enemmän naisenergiaa ja auttaisiko se, jos Clintonista tulisi presidentti?

Ei se varmaan muuta mitään, kun on ne suhteet sinne saudeihin niin nivoutuneet suurella rahalla tuolla perheellä.

Mutta aina kannattaa yrittää saada naisenergiaa mukaan. Tämä on huomattu Trumpin uuden naismanagerin tuomasta energiasta.

Washington Postissa oli kyllä kirjoitus, missä uumoiltiin hänen uralleen nopeaa loppua. Ja viikonvaihteessa oli spinniä television poliittisissa ohjelmissa.

Ei pitäisi sortua spinnaamaan, kun ei se auta. Jos joku ei tiedä, mitä poliittinen spinnaaminen on, niin se on sitä, että pyöritetään puheita niin, että ne kuulostavat muulta kuin mitä ovat.

En minä nyt viitsi tästä esimerkkiä mainita. Täällä joskus näkee syytöksiä siitä, että on tuntemattomia ja outoja sanoja. Kuka niitä voi kaikkia alkaa selittämään? Pitää lukea ja ymmärtää asiayhteyksistä laajemmalti.

Niin, siis vähemmälläkin kilpailumielialalla pärjää. Kyllä näitä propagandan esittäjiä on nyt jo kuunneltu ja katseltu niin kauan, ettei niiden puheet enää sytytä.

Tavallinen järki vaan käyttöön ja ihmisen oikeudet on sallittava kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti