25.8.2016

Anteeksiannot

Hohhoijaa.

Onpas tylsää. Vaalipuheet tuntuvat nyt puutuneen jumiin. Trump haukkuu ja Clinton vastaa.

Clintonilla on takanaan pitkä aika liitovaltion tehtävissä ja jotain virheitä aina tulee, kun tekee. Muttei mitään rikollista ole tullut esiin. Saako tekemisiään ollenkaan anteeksi, sitä miettii, kun oikein suurennuslasilla tutkitaan?

Trump on kyllä se, jolla on paljon salattavaa. Ne eivät ole virantoimituksesta lähtöisin ja on vaikeammin tutkittavissa. Mutta mediat ovat kyllä tehneet paljon töitä ja tuoneet esiin. Yksi otsikko oli, että tuleeko playboysta presidentti. Kuvat todistivat tämän ihmisen elämästä kyllä.

Vaan enimmäkseen televisiossa kuulee kampanjapuheita, jotka on lähes sata prosenttisen propagandistisia, missä ei valheita vältellä eikä takinkääntöjä päivästä toiseen.

On tietty kannattajajoukko, joka on nyt tuonut julki, että jos Trump lipeää lupauksistaan, niin joutuu kyllä heidän takaa-ajamikseen. Tämä uhkaus oli MSNBS:n vieraana olleen toimittajan puhelusta peräisin.

Samoin konservatiivista poliittista radio-ohjelmaa toimittava aktivisti nainen, on alkanut haukkua Trumppia nyt meneillään olevasta pehmoilusta.

Että anteeksiantoa ei tule, ellei linja kovene ja asioita valituksi tullen kanssa tehdä niinkuin on luvattu.

Pelottavaa sakkia on joka puolella ja aseita kaikilla.

Tosiasiassa Trump ei koskaan pysty pitämään lupauksiaan. Miten hän esimerkiksi lopettaa rikollisuuden?

Miten hän auttaa kaupunkislummien nousun normaaliin elämään ja työllistämään kaikki?

Protektionismi on hänen tähän asti kertomansa keino. Eli kovat tullit ulkomailla tuotetuille tavaroille.

12 miljoonan meksikolaisen karkoitus maasta tuo varmaan työtä. Se vaan, ettei niitä töitä ole tähänkään mennessä kukaan muu halunnut tehdä.

Tämä imigraatioasia on vielä kesken suunnittelun Trumpin kampanjassa. Välillä sanotaan, että kaikki luvattomat karkoitetaan.

Miten tämä käytännössä tapahtuu, on kysytty, että etsitäänkö Hitlerin konsteja kuljetusten järjestämiseksi rajan yli.

Välillä ymmärretään inhimillisiä seikkoja, joka tuuli ei kauaa kestä.
1 kommentti:

  1. Jos ottaa miljoonittain ihmisiä pystymetsästä - eki kielitaidottomia ja ammattitaidottomia - vaarantaa tällä kyllä yhden maanosan. Eli näin teki Eurooppa. Onhan viisasta pitää rajat vartioituna. Muttei se mitään vihaa tarvitse, onhan se järkevää olla sotkematta maataan.

    Olen jossain puolustanut tätä ajatusta, eikä se ole Trumpin idea, eikä se ole rasismia. Se on vaan viisasta valtionhoitoa. Mitä pakolaisiin tulee, noiden ihmisten omissa maissa on turvallisia alueita, joihin ihmisiä voi auttaa pääsemään.

    VastaaPoista