20.2.2013

Vitsit vähissä

Suomen uutisissa maailman netissä näkyy maitosota- ja hevosenliha-asioita. SF Gatesta löytyi lisäksi sellainen tieto, että Suomen armeija saa ostaa lämpö-biokulaareja amerikkalaiselta firmalta. Tuo sana on biocular eikä sille löytynyt käännöstä suomeksi Googlella. Ohjelma tarjosi binocular-sanaa, joka kääntyi binokulaariksi, että joku voi selittää, mitä nämä laitteet ovat. Allekirjoittanut käsittää, että niillä voi nähdä lämpöä erittävän kohteen pimeässä, sumussa ja savussa.


Sitten Euroopan puolen politiikassa on enenevässä määrin esillä tulevat Italian vaalit. Berlusconin kerrotaan sanoneen, että joidenkin maiden pitäisi erota eurosta ja vihjasi, että se voisi olla Saksa. Italialaiset katsovat Berlusconin paluuseen toiveikkaasti. Der Spiegel kirjoittaa, että rauhoittunut eurokriisi käikertää edelleen Euroopan alavatsalla Italiassa ja Espanjassa.


Ensi sunnuntaina on taas Oscarien aika. Huffington Postissa on listattu sellaisia kuuluisuuksi, jotka eivät ole koskaan tuota palkintoa saaneet, kuten Tom Cruise, Liam Neeson ja Glenn Close.


Kevennystä etsiessä tuli esiin hätänumeropuheluja, joita tarjoaa HuffPost. Siellä on mm soitettu poliisille ja  pyydetty toimittamaan tupakkaa kotiin. Tällaisesta tulee pidätys ja sakot. Alkoholilla on noissa puheluissa suuri osuus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti