26.2.2013

Kevään odotusta

Ei näitä Italian asioita jaksa nyyhkiä, eihän ne nyyhkimällä parane.

Kaikkein kiintoisin uutinen löytyy tänään CBS:ltä. Siellä kerrotaan koripallotähti Dennis Rodmanin matkasta Pjongjangiin. On kuulemma koripallodiplomatiaa. Mukana muutama Harlem Globetrotter pelaaja. Erään paikallaolijan kommentti oli Rodman nähtyään, että sehän on kuin paholainen. Että kyllä Pohjois-Koreassa jonkinlaista uskonnollista ajattelua on. Ja jos ei ole ollut, niin Rodman-kokemuksesta ainakin syntyy. Tässä on linkki uutiseen. Meikäläisestä vain tuntuu, että Rodman voi olla liian vaikea pala eristyksissä eläneille ihmisille nielaista. Vai onko se maan johdon keino varoittaa päävihollisekseen julistetusta valtiosta ja sen kansalaisista?


Eroavan paavin titteliä on yritetty hioa. Yksi tälläinen olisi Rooman emeritus piispa. Paavi on nimittäin ollut Rooman piispa koko ajan. Eiköhän tuo asia torstaihin mennessä valmistu. On keskusteltu myös vaatetuksesta. Katsotaan, että hän voisi pitää valkoista kaapua jatkossakin, mutta toisaalla sanotaan, että musta piispan kaapu voisi olla sopivampi.


New York Times suunnittelee muuttavansa The International Herald Tribunen nimen The International New York Timesiksi. Nyt on huomattu, että NYTistä on tullut merkittävä kansainvälinen toimija internetin kautta - kauan se kesti allekirjoittaneen mielestä - ja nyt tuo muutos tuo lisää työpaikkoja yhtiöön, kun niitä on tässä viime aikoina vähennelty.


Kyllä se talvi taas kevääksi ja kesäksi taittuu. Pääsiäinen on tänä vuonna aikaisin, että krokukset eivät aurinkoisellakaan seinustalla ehdi vielä kenties tulemaan esiin ja leskenlehdet, mutta pajunkissoja voi kyllä löytyä ainakin jos laittaa oksia maljakkoon jo nyt. Kyllä talvesta pian toipuu näiden ohjeiden avulla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti