5.2.2013

Reuters tiesi etukäteen Stubbin puheen sisällön

Tätä täytyy vähän aikaa ihmetellä tässä. Nimittäin Reuters kirjoitti Suomen eurooppaministerin puheesta etukäteen sivullaan. Juttu on julkaistu maanantaina ja puhe pidetään tiistaina Varsovassa.

Sisältönä on Britannian EU-suhteet ja sitä voi lukea, ketä kiinnostaa. Jotain kolmikerroksesta Euroopasta, jossa britit ovat joutumassa kerrosten alakertaan ja mitä muuta. Jutussa mainitaan, että Stubb on naimisissa englantilaisen juristin kanssa.

Vielä tähän mennessä en ole nähnyt pidetystä puheesta kirjoituksia netissä, ehkä se ei ole tärkeä suomalaisille, tiedä häntä. Kiinnostavaa on vain se, että sen sisältö oli Reutersilla tiedossa jo etukäteen. Ja sekin, että sille annettiin tilaa mediassa.

Niinikään Suomeen liittyvä uutinen Reutersissa on juomatehdas Hartwallia koskeva. Heineken kuulemma omistaa tuon firman, vai osittainko, mitä ei Uutisvahti tiennytkään, ja nyt voi olla, että se myydään uudestaan. Hartwallilla on 850 työntekijää. Eikö suomalaiset juo tarpeeksi, että kannattaisi omistaa itse tuo tehdas?

Huffington Post kirjoittaa, että Stora Enso vähentää 600 työntekijää huolimatta neljännen kvartaalin hyvästä tuloksesta.

Eilen julkistetun Richard III:n muotokuva on nyt julkaistu. Se on tehty rekonstruoimalla löydetyn kallon luista. Tässä on linkki. Kuvassa on myös tuon kuninkaan Kanadassa asuva jälkeläinen. Yhdennäköisyys on huomattava. Että onkohan tässä nyt otettu enemmänkin mallia tuosta jälkeläisestä?

Loppukevennykseksi voi katsella vaikka hassua koiravideota, joka haluaa. Pienellä koiralla on takajaloissaan tossut ja se juoksentelee hullunkurisesti ympäriinsä. Linkin tarjoaa Huffington Postin Good News.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti