7.2.2013

Kaikki hyvin

Nyt on jotain kummaa, kun ei löydy vahdille mitään mielenkiintoista sanottavaa. Politiikkaa on jo saatu kyllästymiseen asti jauhaa ja tämä aika on nyt jonkinlaista oleskelua, jos presidentti suo.

Sanoma kuulemma on menettänyt tuottavuuttaan, jos rahassa lasketaan, tämä uutinen tuli maailmalta esiin. Sen sijaan The Guardian kirjoittaa, että New York Times on nostanut tulostaan lisäämällä tilaajiaan ja myymällä omaisuuttaan, vaikka mainostajat ovatkin vähentyneet.

Muita asioita oli, että CBS on varoittanut Grammy Awardsiin osallistujia pukeutumasta liian seksikkäisiin ja paljastaviin asuihin. Tähän kohtaan aplodeja, kun ei katselija oikein ymmärrä joidenkin paljasteluintoa. Kai sillä haetaan huomiota itseensä, kun lehdet sitten julkaisevat vulgaareja kuvia.

Mitäs sitten vielä, täytyy oikein raapia päätä. Amerikassa ei ole tullut selvyyttä sen enempää uudesta imigraatiolaista kuin aselaeistakaan. Kai sielläkin raavitaan päätä, kongressissa ja Valkoisessa Talossa.

Ja hohhoijaa, EU:n budjettia jauhetaan tänään ja huomenna. Puhutaan siitä sitten, kun asia on selvitetty. Cameron ja Ruotsi ainakin siellä haluavat supistaa menoja.

San Francisco Chroniclella on mielenkiintoisia kiinteistön tarkastajien ottamia kuvia. Laitetaan tuohon alle esimerkki. Sieltä löytyy ihan hulvattomia sovelluksia muitakin. Sanovat, että huono talouden tilanne poikii omatekoisia ratkaisuja, ja siltä ne kyllä näyttävät.

Niin, ja kevennysosioon laitetaan tieto, että Clearwaterin palokunta Floridassa on pelastanut ankkapoikueen viemäristä, mihin poikaset olivat tippuneet viemäriristikon rakosista. Tämä uutisen julkaisi UPI.

Eli länsimaailma voi hyvin. Kiina on ostanut ensimmäisen luksusluokan ristelilyaluksen ja suoritti ensimmäisen risteilynsä Vietnamiin. Tämä tieto tuli Washington Postin ChinaWatch osiosta. Joten sielläkin voidaan hyvin siltä osin. Ehkä Turun telakalla voitaisiin tehdä hienoja risteilyaluksia sinne lisää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti