27.2.2013

Jutusteluja

Googlen uutisten kautta päädyttiin sellaiselle sivustolle kuin Worldcrunch.com, josta löytyy kiintoisia jutusteluja. Tässä linkki erääseen, jossa on haastateltu Suomeen sijoittavia venäläisiä liikemiehiä. Suomikuva on heidän mukaansa erittäin siisti, verot alhaisemmat kuin kotona, eikä lahjuksia tarvita. Kotimaasta Suomeen tulevat turistit ovat hyvä markkinointikohde. Että näinkö tässä käy, että sekin tuotto vielä karkaa maasta ulos? Meillähän toivotetaan investoijat tervetulleiksi.

Samalta sivulta löytyy linkki myös Eesti -uutiseen. Siinä ylistetään entistä Neuvostomaata Euroopan piilaaksoksi lähinnä Skypen kehittäjän nimissä. Tästä Uutisvahdille tuli mieleen, että Eesti pelastui oman kielensä ansiosta neuvostoimperiumin kaiken hukuttavalta tukahduttamiselta. Että ehkä meidän kannattaa pitää kiinni omasta kielestämme ja tavoistamme, meidänkin, kun eihän tiedä, mitä voimia on vielä kyettävä voittamaan kansana. Nuorempi väki ei tätä välttämättä ymmärrä.


Reutersin mukaan Italia joutuu maksamaan korkeampaa korkoa, mutta saa vapailta markkinoilta kyllä lainaa, että kaikki on hyvin sen puoleen vaalituloksettomuudesta huolimatta. Kunhan vastuuta ei tule pohjoiseen velanmaksun aikaan, niin eihän tuo asia meitä liikuta.


Kevennystä etsiessä ei tullut oikein mitään innostavaa esiin. Is it just me, vai onko komedia menettänyt koomillisuutenssa? Kuten suola voi käydä mauttomaksi? Tuo on kylläkin sanonta, jota en ole käytännössä koskaan kokenut. Kohdalle ei ole osunut täysin mautonta suolaa, mutta kylläkin eri suolat voivat olla eriasteisesti suolaisia. Lähi-idässä on erittäin vahvaa suolaa. No, komediat eivät huvita, kun ne ovat täynnä alapään asioita, mitkä voivat huvittaa kymmenvuotiaita ja vähän elämää nähneitä. Ennen vanhaan oli paljon mukavempia juttuja, silloin Kekkosen aikaan, sanoisi joku uskollinen kekkosfani. Jussi Jurkka oli hauska mies ja joku kirjoitti osuvat jutut hänelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti