14.2.2013

Love, Love, Love

Ei muuta kuin sydämen kuvia ja suklaarasioita tänään. Kierros ei tuonut esille paljon mainittavaa muuta kuin, että suosikkimiljardöörimme Warren Buffet on tekemässä ostoksia. Heinzin ketsuppi- ja vauvanruokajätti irtoaa 23 miljardilla dollarilla, johon miljardöörimme on menemässä kimppaan jonkun toisen firman kanssa.

Ai miksikö Buffett on suosikkimme? Kerroimme miehen vaatimattomista elintavoista aikaisemmin tuolla alhaalla. Hän on myös ehdottanut lisää veroja ökyrikkaille, kun maassa köyhät sihteeriköt maksavat enemmän veroa kuin miljardöörit.

Että sydämiä sinne Warrenin suuntaan tytöiltämme ainakin ja miksei pojiltammekin.

Sitten yritimme provosoitua jostain euroasioista ja sitä varten avasimme Guardianin sivut tuohon. Katsotaas, onko siellä sydämiä vai salamoita ... Siellä kirjoitetaan, että Kypros on nyt kärsääntynyt EU:lle, kun oli kuulemma solidaarinen silloin, kun Kreikkaa piti auttaa ja nyt kun on heidän vuoronsa, pitäisi heitä kohtaan olla myötämielisempiä. Nämä autetut maat eivät ole oikein mitkään tyytyväisiä unionin toimiin ja sitten auttajat taas puolestaan eivät liioin ole tyytyväisiä, että mitäs sellaista peliä jatkamaan nyt sitten enää? No niin, siinä tuli provosoiduttua pikkasen, että silleen.

Tyytymättömille autettaville ei tule oikein kuin kivisydämiä, ei voi mitään.

Mitäs vielä? Guardianissa kerrotaan, että Austraalian naiset ovat päättänee näin Valentinen päivänä nostattaa maailmanlaajuisesti miljardi naista tanssimaan. Tanssilla vastustetaan naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa väkivaltaa. Onko nyt vieläkin naisten asiat heikoilla kantimilla, Austraaliassa?

Sydämiä sinne suuntaan joka tapauksessa ilman muuta. Kaikki tanssimaan, vielä ehtii. Ei ole tietoa, että onko Suomessa osallistuttu tempaukseen.

Valentinen päivää vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti