22.2.2013

Mitä vikaa?

Vaihdetaan nyt näin perjantai-illan iloksi viihteelle.

Huffington Postissa mietitään, miksi yli viiskymppiset miehet mieluusti seurustelevat puolet nuorempien naisten kanssa. No, ei kai siinä mitään vikaa ole. Siellä todetaan, että vanhemmilla miehillä on vielä unelmia, kuten on nuorilla naisillakin. Vanhemmilla naisilla ei niitä kuulemma enää ole. Tämä voi olla varsin oikeaan osuvaa analyysia asiasta. Nuoret miehet unelmoivat vanhemmista varakkaista naisista, äidin korvikkeista. Vanhana on itsellä jo jotain, millä houkuttelee nuoria uneksijoita mukaansa.


Kulttuuriakin on tarjolla. Washingonton Postin matkailuosiossa kerrotaan kaupungin Kennedy Centerissä esillä olevasta yhteispohjoismaisesta taide- ja kulttuurinäyttelystä. Suomen puolesta esitellään rakennuksen ulkopuolella ahvenanmaalaisia puisia laudasta rakennettuja hirviä ja sisällä on kuulemma Suomen johtaviin taiteilijoihin kuuluvan taiteilija Kaarina Kaikkosen miesten kierrätyspaidoista rakennettu mahtava laiva, joka taiteilijan mukaan kuvaa Suomen sinisiä järviä ja vapautta. Ja olikohan se elämää, katsokaa netistä, sen tyyppisistä teoksista näkyy kuvia. Ei ne hassumpia ole, mutta osa vaan näyttää pyykkinaruilla riippuvilta vaatteilta.


Mitäs vielä... niin, siis nyt on kahdenlaisia oskareita uutisissa. Sunnuntaina on elokuvien Oscarit jaossa ja sitten on se jalaton urheilija, murhasta syytetty Oscar, josta kirjoitetaan joka puolella maailmaa. Jos miehellä olisi jalat, uutinen olisi lopahtanut jo alkuunsa.


Ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti