12.7.2016

Yhteistöitä

Amerikan areenalta on tänään julistettu yhteistyö suunnitelmia. Senaattori Bernie Sanders on lopettanut kampanjansa tulla valituksi demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaaksi.  Hän asettuu tukemaan Clintonia ja Clinton on omaksunut omaan kampanjaansa Sandersin teemoja koulutuksen kustannuksista ja minimipalkasta.

Minimipalkka on tällä hetkellä 7,25 dollaria tunnilta. Sitä Clinton kuvailee nälkäpalkaksi, mitä se ehdottomasti onkin.

Sellaista palkkaa tunnetusti nauttivat hampurilais ravintoloiden työntekijät.

En usko, etteikö asiakas maksaisi hampurilaisestaan vähän enemmänkin,  jos pyydettäisiin. Ja onhan nuo hyvin lihavasti toimeentulevia yrityksiä. Pitää tinkiä voitoista vaan.

Tässä on esteenä tämä johtajakoulutus, joka edellyttää ceoita rikastuttamaan sijoittajia maksimaalisesti lyhyellä tähtäimellä, eli kvartaalilla.

Jos katsottaisiin asioita vähän pidemmällä tähtäimellä, niin koko kansantalous nousisi ja töitä syntyisi kaikille ja tulokset kasvaisivat yli kaikkien odotusten ja sijoittajien rahat olisivat turvassa eläkeikään asti ja siitä eteenkin päin.

Kvartaalitalous on huono systeemi ja aiheuttaa kaaoksia jatkuvasti. Eli siis tarvittaisiin aivan erilaista koulutusta näille liipatuille johtajille, joilta pitää voida vaatia tulosta yli seuraavan vuosineljänneksenkin.

Yhteistyötä olisi sekin, jos kirjoittaisit tänne vastanäkemyksen ja perustelisit miksi kvartaalitalous on mielestäsi onnistunut tavoitteissaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti