29.7.2016

Jälkiviisas ei voi olla

Vaalit on marraskuun 8. Päivä.  Puoluekokoukset on pidetty ja ehdokkaat puristettu kovalla metelillä. Nyt on edessä tämä taisto, jota ei kannata amerikkalaisten jälkeenpäin viisastella. Hillary Clinton toisti kokoukselle ja samalla kymmenille miljoonille kuulijoilleen sen, että ei kannata buuata ja haukkua, vaan pitää äänestää.

Washington Postissa on paljon artikkeleita Trumpin siteistä Venäjään. Niitä lukiessa nousi mieleen, että onko tämä hänen ambitionsa päästä presidentiksi vain sitä, että hän saisi rakentamisen Moskovaan käyntiin. Sieltä selviää, että hänen projekteissaan on mukana paljon venäläisiä oligarkeja sijoittajina ja hyvät suhteet on näin ollen rahasta kyse.

Tässä on Linkki juttuun on @uutisvahti Twitterissä. En saa tähän linkkejä tällä koneella, jolla kirjoitan. Siellä on myös muistutus  siitä, mitä mediat julkaisivat Putinin hallinnon sanoneen Suomen valloittamisesta. Tutkikaa sitä tarkkaan.

Tässä on pari linkkiä niinikään Washington Postista, joissa hehkutetaan Clintonin puhetta eilisillalta: se ei nyt tuokaan onnistu, että lukekaa lehdestä. Washington Post tarjoaa vuoden digitaalisen tilauksen 19 dollarilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti