19.7.2016

Melania Trump osasi hyvin lukea

Hetken yleisö pidätteli henkeään, kun puhe oli niin komea. Paitsi tietysti miehensä kehumista ja itsensä. Ei kestänyt kauaa, kun plagiointi Michel Obaman puheesta selvisi. Lehdistö on tarkkana,  kun on näin tärkeästä puheesta kysymys.

Valkoinen puku korosti noloa menneisyyttä, eikä antanut tilaa uskottavuudelle. Niitä alastonkuvia ei voi pyyhkiä pois valkoisella puvulla. Eikä kuvien tuomaa mielikuvaa menneestä elämästä. New York Timesissa on kirjoitus Melanian elämästä Sloveniassa. Laitoin eilen siihen linkin twitteriin.

On mielenkiintoista kuulla, mitä muut Trumpin perheen ihmiset puhuvat tällä viikolla. Ohjelmassa on, että joka ilta puhuu joku Trump.

Täytyy sanoa, että tämä taitaa olla maailman kovin työhaastattelu.

----------

Eräät lukijamme ihmettelevät, että kenen puolella täällä oikein ollaan.

Vastaus on yksinkertainen. Emme ole koskaan sanoneet, etteikö Trumpin mielipiteissä, joissakin, olisi perää. Mutta luettuaan monen monia lähteitä Trumpin toimista erityisesti oikeudessa käsitellyistä keisseistä, on Uutisvahti tullut siihen tulokseen, että kysymys on epärehellisestä ihmisestä vailla omaatuntoa ja tarvetta tehdä oikein, lakia ja ihmisyyttä kunnioittaen .

Melania Trump oli eilen epärehellinen kehuessaan miestään oikeudenmukaiseksi ja kiltiksi mm.

Ei ole hyväksi maailman asioille se, että valtaan nousee diktaattori, joka on jo kampanjansa aikana sanonut rajoittavansa lehdistön vapautta. Ja on jo tehnytkin niin kampanjatilaisuuksissaan kieltäen joiltakin virallisen pressin edustajilta pääsyn niihin.

Ei maailman pakolais- ja imigraatio ongelmat ratkea tämän perheen metodeilla. On oikein haastatella ihmisiä heidän uskostaan shariaan ja muistuttaa heitä siitä, että länsimaissa ei voi olla sharia lakia. Tätä Uv on ehdottanut Suomen viranomaisille jo kauan ennen Trumpin puheita.

Mutta ei sitä voi tehdä vaimentamalla sananvapautta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti