26.7.2016

Ratkaisu jakaantuneeseen yhteiskuntaan

Taistelua on käyty jo kauan. Meillä on laulettu viimeistä taistoa jo vaikka kuinka monta vaalikautta.

Nythän on niin, että vapaata yhteiskuntaa kannattaa enemmistö. Vapaassa yhteiskunnassa voi järjestää omille kannattajilleen sellaiset etuudet, mitkä halutaan.

Ajatellaan nyt vaikka amerikkalaisten tilannetta. Vasemmistolla on todella rikkaita tukijoita. Ja sitten on niitä, jotka tarvitsevat etuuksia. Mikä estää perustamasta sellaista terveydenhuoltoa missä jäsenet saavat, mitä nyt yrittävät liittovaltiolta pyytää. Kuten siis Sandersin kannattajat. Tai kouluja, missä saa opiskella ilmaiseksi?

Mikä pakko on yrittää pakottaa vastapuoli kaikkeen?


1 kommentti:

  1. Mitä pidemmälle vaalikampanjat edistyvät, sitä selvemmäksi käy, ettei yksittäisiä asioita kannata raahata kampanjassa. Yhtä vähän on tarvetta koko Euroopan laajuiseen terveydenhoitojärjestelmään kuin on määritellä, minkälaiset raitiovaunut pitää joka maassa olla, siis yhtävähän kuin allekirjoittaneen kouluaikoina oli tarvetta käyttää muiden kanssa yhteistä tietokonetta tai kynää tai kumia. Ei siinä mitään järkeä ole. Nyt on republikaaneilla uusi ehdokas, joka on puhunut tänään juuri siitä, että eivät ihmiset ole tyhmiä eikä yhteisöt. Kyllä jokainen pystyy melko pitkälle kohtaamaan omat kuvionsa ja ratkaista ne mielellään itse.

    VastaaPoista