18.7.2016

Maailma katselee

Amerikan Republikaaninen puolue on aloittanut tänään viikon mittaisen puoluekokouksensa, joka valitsee puolueen presidentttehdokkaan.

Esivaaleja on käyty kevään aikana kaikissa osavaltioissa ja nyt on sitten tarjolla yksi ehdokas. Hän on Donald Trump ja varapresidentiksi on valittu Mike Pence, Illinoisin kuvernööri ja lakimies.

Uutisvahti seuraa uteliaana tätä kokousta. Tänään on illalla paikallista aikaa ohjelmassa First Ladyksi pyrkivän Melania Trumpin puhe.

Melania on itäeuroopasta muuttanut imigrantti. Hän on toiminut mallina ja hänen alastonkuviaan on levinnyt kevään kampanjan aikana. Melania onkin ollut poissa julkisuudesta ja nyt on mielenkiintoista kuulla, mitä hän sanoo.

Republikaanien konservatiivinen siipi on ollut aktiivinen Trumpien vastustaja. Liike on tunnettu Stop Trump -liikkeenä.

Amerikan mediat ovat tänään toistaneet eilisen 60 minutes ohjelman Trumpin ja  Pencen haastattelua. Se oli hyvä läpileikkaus Trumpin tekemisistä ja sanomisista. Haastattelun oli tehnyt Leslie Stall.

Niin, siis maailma uteliaana katselee ja Uutisvahti myös. Että täällä voi aika ajoin olla mehukkaita yksityiskohtia Uutisvahdin tunnettuun tyyliin.

Myös Twitterin @uutisvahti a kannattaa seurailla.

Odotettu kokous on alkanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti