20.7.2016

Satiiria

Maailman surkea tila onkin paljastunut puheenkirjoittajien syyksi.

Amerikan mediat jatkavat Melania Trumpin puheen plagiointien jauhamista, josta kirjoitimme eilen.

Uutisvahdit on paikalla seuraamassa sitä, miten  republikaanien puoluekokous menee läskiksi koko leveydeltään.

Nythän on tässä mainittava, että herra Trump itse ei ole kampanjansa aikana käyttänyt kirjoitettuja puheita. Hän sanoi uskovansa, että hänen on pidettävä linjansa ja puhuttava lonkalta ilman tähtäämistä.

Ja näin hän on tehnyt ja voittanut tällä konstilla mahtavan presidentti ehdokkuuden maailman johtajaksi. Jossa työpaikassa hän vannoo asettavansa Amerikan ensiksi.

On jotenkin uskomatonta, että nämä puheet ovat joidenkin tuntemattomien tekeleitä, joilla maailmaa on tähän asti johdettu.

Kokouksen eilisessä ohjelmassa oli poika Trumpin puhe, jossa hän kehui isäänsä yli kaiken ja lupasi vaurautta ja rikkautta kaikille amerikkalaisille. Se puhe ei ole saanut suurtakaan huomiota tänään medioissa, joten plagiointeja ei taida sieltä löytyä.

Mainittakoon tässä, että syyn rouva Trumpin plagiointeihin on ottanut Trumpin organisaation työntekijä, joka ei ole kampanjan palveluksessa.

Että kivaa on.

----------

Päivitys

Medialta meni vähän ilmat puhdista, kun puheenkirjoittaja kertoi, kuinka plagiointi tapahtui.

Tästähän on arvosteltu kampanjaa, kun eivät heti myöntäneet tapahtunutta, puhun nyt siis Melania Trumpin maanantaisesta puheesta.


Nyt on siis sellainen tilanne, että Melania Trump on sanonut puheenkirjoittajalle ihailevansa rouva Obamaa. Tämä asia on medioissa vielä käsittelemättä.

laitoin hyvän linkin twitteriin. Se johtaa Spiegelin sivulle, josta löytyy uskottavan tuntuinen yhteenveto Obaman hallinnon ajasta ja miksi kaikki ei mennyt hyvin ja helposti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti