16.7.2016

Uutissatoa

Olen laittanut linkkejä @Uutisvahti in. Siellä on sky newsin juttu koskien sensuroituja 9/11 raportin sivuja. Niistä käy selville, että selvästikin saudiviranomaisilla oli sormensa pelissä. CBShän kertoi, että asianomaisia ei kunnolla kuulusteltu. Skyn jutussa kerrotaan, että ihminen teeskenteli sairauskohtausta ja lähti pois maasta.

Mitä tästä sitten voi ymmärtää, on, että 15 noista 19sta terroristista oli saudeja ja saivat apua virallisen Saudin edustajilta. Uutisvahti pitää syyllisyyttä toteen näytettynä. Tästä ei varmaan kuitenkaan tule seurauksia, elleivät sitten uhrien perheet lähde oikeustoimiin asian suhteen. Tämä on todennäköistä kyllä.

----------

Niin pikku uutisiahan tässä on viikonlopulla ollut. Valitettavasti Turkin sotilasvallankaappaus ei onnistunut. Tämän sanon siksi, että nyt vallassa oleva mies ei olemikään demokratian kannattaja, vaan on sensuroimassa lehdistöä ja internettiä sulkemassa kokonaan.

Siellä on sama tilanne kuin oli Egyptissä, missä uskonnollinen johto valittiin demokraattisesti valtaan ja saman tien demokratiaa alettiin murentamaan.

Egyptissähän armeija otti vallan. Tätä pitää kyllä miettiä, että saako demokratian poistaa demokraattisilla vaaleilla. Tässä on uutisvahti vähän sitä mieltä myös, että olisi parempi jos maiden annettaisiin muhia omissa liemissään.

Turkin suhteen vain on se ongelma, että EUn edustajat haluavat sen maan mukaan vapaiden kulkuoikeuksien kanssa, että ei voi tehdä mitä tahansa.

----------

Nizzan tapahtumista se vaan, että asiat eivät ole menossa ainakaan parempaan suuntaan. Trump tulee valtaan jenkeissä ja vastakkainasettelut kiihtyvät. Ja kukaan ei aio antaa periksi. Että saa nyt sitten nähdä.

----------

Trumpin  ulkopoliittinen neuvonantaja ja sotilasasiantuntija on antanut varsin selkeähenkisen haastattelun Spiegelille. Twitterissä on linkki siihen. Järkevän tuntuinen mies hän on. Tuulettaa poliittisesti korrekteja asenteita. Mutta hirvittää kylläkin, että pystyykö Eurooppa puolustamaan itseään Naton liuetessa.

Ei nyt muuta,.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti