13.7.2016

Antakaa poliisin tehdä työnsä

Uutisia vahtiessa voi todeta, että maailman suurilla medioilla on valittu samat pääutiset päivittäin.

Tänäänkään ei kukaan irroita Brittien vallanvaihdosta. Tämä sittenkin, vaikka oikeastaan asiassa ei ole mitään sanottavaa.

Oikeastaan lehtiä voi lukea aivan hyvin joka toinen tai kolmas päivä pelkästään. Näin ainakin nyt

Internetin aikaan, kun uutiset pysyvät näkyvillä loputtomiin.

Onnettomuuksia ja sotatoimia ei jaksa enää kauhistella, kun ne ovat jokapäiväisiä. Ihmiset ovat turtuneet niille. Ja kyynistyneet.

Tuolla Twitterissä on kommentteja, joita tekee mieli katsella, ja kyllä yleisön kommentit medioitten juttujen perässä ovat kaikkein kiintoisempia. Ainakin useimmat.

Meillä nyt jahdataan poliiseja siitä, että tekevät työtään etsien luvatta maassa olevia ulkomaalaisia. Onkohan maan suurimmalla medialla unohtunut se seikka, että maahamme vyöryi massoittain ihmisiä, joista ei tiedetä, ketä ovat.

Onhan asiat selvitettävä. Antakaa poliisin tehdä työtään. Eivät kaikki tulleet ole kivoja kavereita, siellähän oli kaulankatkaisijoita seassa, jos muistatte.

Onhan parempi, että poliisi kyselee ihmisiltä, että ketä ovat, kuin että taas rupeavat vigilantet asioita hoitamaan.

Saa nähdä, miten saan tämän tekstin siirrettyä blogiin. Kirjoitan tätä offlinessa, kun kaapeli on nurin. Näitähän sattuu vielä nykyaikana.

Tässä tuli vaan mieleen, kun nehän tiedeihmiset suunnittelevat siirtokuntaa Marsiin, että miten siellä sitten, jos tekniikka ei toimikaan, kun koko elämä on siitä kiinni hengittämisestä alkaen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti