13.3.2013

Korkeasaaren karhut telmivät maailman katsella

Paavivahtiin kyllästyneille, savupiippua tuijottamaan väsyneille on tässä paljon kivempi linkki Weather kanavalta: Korkeasaaren karhut kevätauringossa telmimässä.

-----------

Miksi kirjoittaa blogia? Tässä on filosofoitu nyt pari päivää. Mitään rahallista kannustetta ei tästä ole, kun ei noista googlen mainoksista kerry juurikaan mitään. Ne otimmekin täältä pois.

No vastaus on siinä, että on tarve jakaa kokemuksia internetin uutisista ja materiaaleista. Varsinaista henkilökohtaista some-viestintää ei kiinnosta pitää yllä, kun ei ole omakohtaisia suuria elämyksiä ja some-ystävät vaatisivat niin paljon aikaa ja huomiota, eikä sellaisia ole tullut tavaksi hankkia, kun ollaan tässä ihan eri sukupolvea.

Niin, siis kirjoitellaan täällä milloin kirjoitellaan ja mitä kirjoitellaan. Ei sen kummempaa. Kun on tällainen palsta tullut hankittua ja tuo verkkosivukin. Ei tätä tee mieli lopettaa. Emme tuputa tätä kenellekään, että kuka tänne eksyy, niin tervetuloa vaan. Ja kommentit olisivat aina herkkua.

Maailmanmenosta ei ole paljon ollut sanomista, kun kaikki asiat ovat vähän kesken ja levällään kuin jokisen pojan eväät. Tämä taitaa olla Jokisen suvun seuraavan sukupolven väkeä. Heh.

Että katsellaan noita Korkeasaaren karhuja ja odotellaan kevättä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti