4.3.2013

Huippuja, huiputtajia ja huiputettuja

Ei nuo maailman huipun mediat suinkaan ole niitä, jotka saisivat huomiomme tänään. Huippuja sen sijaan ovat Forbesin luettelemat miljardöörit. Ei nyt muistu mieleen näin ulkoapäin, että onko voittajan arvo yli 70 miljardia vai alle, mutta kuitenkin meksikolainen Telecomin mies, jonka nimeä ei nyt tarvitse sen tarkemmin muistella, on ykkösenä. Suosikkimme Warren Buffet on pudonnut neljänneksi espanjalaisen vaatetusketjun omistajan jälkeen ja toiseksi on tullut vanha tuttu Bill Gates.


HuffPost esittelee kuvin Ann Romneyn ja Oprah puvustojen kehitystä, kuten he asian ilmaisevat. Sieltä voi omin silmin katsoa, että liian pienet vaatteet eivät auta ylimääräisten kilojen hämäämiseksi. Liioin ei auta kalliit disainit. Ne vain pahentavat asiaa. Että naistemme ei tarvitse kadehtia rikkaiden vaatteita, siellä on melko järkyttäviä luomuksia ryppyisinä ja epäjärjestyksessä, epäkäytännöllisiä kun ovat. Nämä rikkaat naiset taitavat olla huiputettuja ja sokeita peilikuvan totuudelle.


Maanantaimietteitä ei tässä nyt paljon muita, kuten tavallista. Paavia yritetään medioissa pohtia väkisin, vaikkei ole mitään asiaa. No, onhan sillä aiheella miljardiluokan lukijoita, vaan tuskin tällä blogilla olisi. Nämä voisivat olla vaikka huiputettuja, jotka edelleen uskovat tuon suuren kirkon tekemisiin.


Amerikan ulkoministeri on antanut 250 miljoonan dollarin edestä tukea Egyptille. Der Spiegel yrittää miettiä eurokriisiä, vaikkei nyt ole tapahtunut mitään. Arvailevat vain, että joutuuko Euroopan keskuspankki taas puuttumaan asioihin. Nämä ovat uutisia tänään.


Että niin edelleen vaan. Muistakaa ne silitysneuronit (linkki edellisessä blogissa), niitä kannattaa kehittää lähimmäisilleen. Itselleenkin niitä voi varmaan hiuksiaan penkomalla saada aikaan. Tämä on tiedettä, ei mitään huiputusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti