3.6.2016

Trump haukkuu medioita

Eilen oli brittilehdessä kirjoitus, missä ihmeteltiin sitä, miten hampaattomasti mediat käsittelevät Trumpia. Kun onhan mediat poliitikkojen vahtijoita.

Tänään Spiegelissä on CNN:n Jake Tapperin oma arvio asioista. Se on se, että on esitetty alusta loppuun Trumpin kampanjapuheita. Muille ei tätä aikaa annettu. Tämä lieneekin syy, miksi Amerikka valitsi Trumpin.

Asiaan liittyy sekin kummallisuus, että Trump käyttää haukkumasanoja median edustajista. Tämä voi ollakin syy siihen kampanjan alkuvaiheessa, etteivät toimitukset halunneet ehdokkaaan hyökkäyksiä, kun eivät kritisoineet mitään, mitä Trump sanoi.

Olihan Trumpin haastattelujen saaminen se, mikä toi katsojia.

Yleisesti ottaen oikeistoa kannattavat ja muutkin kyllä hiukan, pitävät medioita liian kärkevinä ja vasemmistolaisina, tai sanotaan liberaaleina, joka sana on käytössä.

Näin siis on, että mediat esittävät Trumpia ympäri vuorokauden jokaista twiittiä myöten ja tämä haukkuu haukkumasanoilla oikein näitä.

Että kummallinen symbioosi. Menevätkö toimitukset nyt itseensä ja alkavat ajattelemaan asioita? Vaan sielläkin on samaa väkeä kuin katsojissa, jotka eivät tiedä asioista.

Meillä katsotaan ihan muuta kuin uutiskanavia. Ei voi sietää enää yhtään, mitä niiltä tulee.

Uutisvahti on uutispaitsiossa ja internetin varassa, mitä vahtimiseen tulee.

Trump tulee, se on ennusteemme.

Valmistautukaamme vaan pahimpaan me täällä Euroopassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti