6.6.2016

Jotain on tekeillä

Pienen maan suuri sotaharjoitus. Siitä kirjoittelevat kaikki. Olen laittanut linkkejä #uutisvahti twitteriin. Ukrainan mediasta on kiintoisa artikkeli, jossa on paljon hyviä linkkejä tätä asiaa sivuaviin juttuihin.

----------

Maanantaina ei paljon ole tekeillä yleensä. Amerikkalaiset mediat ovat koko viikonlopun ja vielä tänäänkin jauhaneet edesmenneen nyrkkeilijän asioita. CBS:llä oli aamuohjelmassaan hauskoja haastatteluja, Georg Foreman ja Evander Holyfield muiden muassa.

----------

Suuren gorilla-uutisen jälkimaininkina on nyt uutinen siitä, että syyttäjä harkitsee syytteen nostamista perhettä kohtaan sen vuoksi, että päästi lapsensa gorillan tiloihin.

Niin, eivät ihmiset muuten tajua tekojensa merkitystä, ellei niistä joudu vastuuseen.

----------

Huomioon on tullut, että teknologian alalla ei ole mitään tekeillä, mistä mainittaisiin. Uutiset koskevat peliasioita, joita emme väheksy, mutta elämän perustarpeita ei ole tiedossa.

Muistettakoon, että kännykät vanhenevat ja uusia tarvitaan, että mikä on Jollan tila tällä hetkellä. Onko mitään tekeillä?

No, googlasin sen ja sieltä pääsi kyllä käsitykseen, että kauppaa käydään. Hyvä näin.

----------

Ydinvoimalasta joku kirjoitti. En siitä itse voimalasta nyt välitä mainita mitään, mutta ydinjätteestä kyllä.

Sehän säteilee vielä. Tämä on maallikolle sen merkki, että siinä on edelleen energiaa. Eikö kannattaisi tätä miettiä, että miten sitä saisi käyttöön?

----------

On niin paljon töitä vielä tekemättä, että hyvältä näyttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti